2012-05-10 18:01:16
Φωτογραφία για Ν. Τσούκαλης: H ΔΗΜΑΡ δεν κάνει συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
Τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται έντονα από κομματικά και δημοσιογραφικά γραφεία στην Αθήνα και αναφέρονται σε ραγδαίες εξελίξεις με σχηματισμό κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Φώτη Κουβέλη με την κοινοβουλευτική στήριξη συνολικά... 168 βουλευτών, δηλαδή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. διαψεύδει με δήλωση του στο iliaoikonomia.gr ο βουλευτής Αχαίας του κόμματος Νίκος Τσούκαλης. 

Όπως ανέφερε σε αποκλειστική του δήλωση (στις 17.30): "Πρόκειται για αστήρικτες φήμες, που μόνο μέσα σε επικοινωνιακά παιχνίδια κι άλλα τέτοια τερτίπια μπορούν να ενταχθούν. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο για τέτοια συγκυβέρνηση, σας το δηλώνω καθαρά και κατηγορηματικά".

Ο κ. Κουβέλης κατά τις πληροφορίες αυτές, που έρχονται από κομματικά και δημοσιογραφικά γραφεία στην Αθήνα, φαίνεται να προσεγγίζει θετικά αυτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης των τριών, κάτι που διαφαίνεται (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες) και από την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ που ασκεί σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.


Η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αξιοποίησε τη διερευνητική εντολή και ''με το σύνολο των χειρισμών της κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με πιθανό αποτέλεσμα την αναθέρμανση του δικομματισμού και τη συντηρητική μετατόπισα'' όπως αναφέρει.

Κατηγορεί προσωπικά τον κ. Τσίπρα για διατύπωση μαξιμαλιστικών θέσεων αλλά και ότι ''πολιτεύεται με ορίζοντα τη νέα προεκλογική περίοδο''.

Εκεί επισημαίνεται ότι ''η ΔΗΜΑΡ επιμένει σταθερά στη ρεαλιστική κατεύθυνση της σταδιακής απαγκίστρωσης από το μνημόνιο μέσα από σκληρή επαναδιαπράγματευση με τους δανειστές μας, και στη σταθερή προσήλωση στην παραμονή της χώρας στο ευρώ''.

Αναμένονται οι τελικές εξελίξεις!

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ