2012-05-10 17:59:08
Φωτογραφία για Η άποψη του star.gr για τον καυγά Μαλέλη-Πάντζα on air
Mε… κραυγές απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πάντζας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του STAR, όταν ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού Σταμάτης Μαλέλης «τόλμησε» απλώς να υπενθυμίσει συγκεκριμένες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες δείχνει πλέον να έχει (;) ξεχάσει.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν η δήλωση κατά την προεκλογική εκστρατεία ότι εάν λάβει την εντολή διακυβέρνησης δεν πρόκειται να την παραδώσει (όπως έπραξε όμως σήμερα), αλλά θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ο κ. Μαλέλλης υπενθύμισε επίσης τη δήλωση Τσίπρα στην τελική ευθεία προ των εκλογών ότι εάν χρειαστεί θα ζητήσει ακόμη και την στήριξη του Π. Καμμένου σε μια κυβέρνησή του, όπως και άλλες «ατυχείς στιγμές» του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αντί να απαντήσει με επιχειρήματα ο κ. Πάντζας ύψωσε τον τόνο της φωνής του και επιδόθηκε στα γνωστάσυνομωσιολογικά σενάρια ότι όλα τα ΜΜΕ τα έχουν βάλει με τον Τσίπρα!
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ