2012-05-10 18:27:02
Φωτογραφία για Δ.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: Στόχος μας να πάμε τελικό
Η πρόκριση στον τελικό είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού στον αυριανό (11/05, 18.00) αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας και τόνισε αναλυτικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ακόμη ένα Final 4. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στον τελικό».

Όσο για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, ανέφερε: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είπα και πριν και στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό. Πέρυσι κατακτήσαμε το τρόπαιο στο Final 4, αλλά αυτό έχει τελειώσει πλέον. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν πάρουμε ακόμη έναν τίτλο, αλλά όπως είπα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»


Για τους δύο αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια, είπε: «Παίξαμε δύο φορές στην κανονική διάρκεια και χάσαμε και τις δύο φορές. Έχουν μόλις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και καλούς προπονητές. Από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αν θέλουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στον τελικό».

Τέλος για την ατομική του επίδοση, υπογράμμισε: «Δεν είναι θέμα ενός ανθρώπου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, άρα πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα πολύ καλά και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ