2015-12-14 11:28:07
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό με 1-0 το βλέμμα όλων στον Πειραιά στρέφεται στη σημερινή κλήρωση (14:00) για το Europa League στη Νιόν.

Η ομάδα του Σίλβα θα μάθει σήμερα, από το γκρουπ των ισχυρών, τον αντίπαλό της για τους 32 του θεσμού. Κατάφερε να αποφύγει μεγάλα ονόματα χωρίς ωστόσο αυτό να την καθησυχάζει, καθώς και στο γκρουπ των ανίσχυρων υπάρχουν ομάδες επικίνδυνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να αποφεύγουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Βασιλεία, η Λεβερκούζεν και η Τότεναμ, ωστόσο στο γκρουπ των αδύναμων υπάρχουν Σεβίλλη, Γαλατά, Φενέρμπαχτσε, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Ντόρτμουντ και Φιορεντίνα.

Ειδικότερα, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι εξής : Σεβίλλη, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Φενέρμπαχτσε, Σιόν, Μίντιλαντ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Σπάρτα Πράγας και Άουγκσμπουργκ.

Ενώ στο γκρουπ των ισχυρών είναι οι : Πόρτο, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Νάπολι, Ραπίντ Βιένης, Μπράγκα, Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Βασιλεία, Τότεναμ, Σάλκε, Μπιλμπάο
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ