2012-05-10 19:00:05
Φωτογραφία για Β.ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Να δώσουμε το 100%
Μία ημέρα πριν την έναρξη του Final Four ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας τόνισε ότι η ομάδα του αν και αουτσάιντερ, θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην Ευρωλίγκα:

Για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα μέσα στη σεζόν: «Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ. Περάσαμε πολύ δύσκολα μέσα στη σεζόν, αλλά μέσω όλων αυτών γίναμε ακόμη πιο δυνατοί, βελτιωνόμασταν μέρα με τη μέρα και γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μία ομάδα με παίκτες που είναι χρόνια μαζί, ενώ έχει και τον ίδιο προπονητή. Έχει μεγάλους παίκτες που είναι οι ηγέτες της, όπως είναι ο Ναβάρο, ο Λόρμπεκ και άλλοι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι, είναι ο ημιτελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη «συμπεριφορά» των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού σε ένα τόσο κρίσιμο ματς: «Το θέμα είναι να παίξουμε όπως παίζαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα. Δεν είναι τίποτα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά μας και να απολαύσουμε το ματς».

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ