2015-12-14 14:05:21
Φωτογραφία για ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΟΥΡΑΤΟ!
Ο καλαθοσφαιριστής Μανώλης Παπαμακάριος, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων και παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βασίλης Μουράτος και η γνωστή αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Βραχάλη, θα τιμηθούν από την ΑΕ Πεντέλης στο πλαίσιο του Εσωτερικού Τουρνουά ακαδημιών που διοργσνώνει η ομάδα.

Οι τρεις τους αναμένεται να δώσουν περισσότερη λάμψη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕ Πεντέλης, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ομάδας για τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές της.

Η ΑΕ Πεντέλης θα τιμήσεις τους τρεις προσκεκλημένους της για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τις διακρίσεις τους. Οι μικροί αθλητές, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε προσωπικότητες του χώρου, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους… ανακρίνουν, λύνοντας… όλες τις απορίες τους.

Στο Christmas All Star Saturday τα «αστεράκια» της ΑΕ Πεντέλης, από πέντε έως 10 ετών, θα λάμψουν στο παρκέ και θα αποχαιρετήσουν την χρονιά με μία όμορφη μπασκετική γιορτή, με διαγωνισμούς, αγώνες και πολλά… χαμόγελα!

Το πρόγραμμα του Christmas All Star Saturday:

Αγώνας Α: 09:00 Golden State Warriors vs Miami Heat

Αγώνας Β: 10:00 Chicago Bulls vs Los Angeles Clippers

11:00 Διαγωνισμοί, Παιχνίδια (μικρών καλαθοσφαιριστών)

12:15 Μικρός Τελικός

13.15 Μεγάλος Τελικός

Απονομές
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ