2015-12-18 11:56:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Στήθηκε η Χριστουγεννιάτικη φάτνη και το χωριό στην πλατεία Γεωργίου
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, μαζί με τηνΧριστουγεννιάτικη φάτνη στήθηκαν... στην πλατεία Γεωργίου, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο και έναν πιο εορταστικό χαρακτήρα στο κέντρο της Πάτρας.

Τα συνεργεία του δήμου, ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους και έστω και αργά το χωριό και η φάτνη τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μην περιμένουμε βέβαια κάποιες αλλαγές ή καινοτομίες σε ότι αφορά τη διακόσμηση του χωριού και την φάτνη.

Είναι τα ίδια με αυτά που κοσμούσαν την πλατεία Γεωργίου και τις περασμένες χρονιές. Η αισθητική των κατασκευών του χωριού και της φάτνης κινείται έτσι στα ίδια επίπεδα με τα περσινά Χριστούγεννα.

Την διαφορά κάνει η διακόσμηση των λουλουδιών, όπου εκεί κυριαρχεί το κόκκινο των Αλεξανδρινών ανθών που ανθίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή και είναι το κατεξοχήν λουλούδι των Χριστουγέννων.

Ακόμα όμως και έτσι έδωσαν έναν άλλο χαρακτήρα στην πλατεία Γεωργίου, με δεκάδες Πατρινούς να σταματάνε στο σημείο και να χαζεύουν τις κατασκευές, θέλοντας να βγάλουν selfies μπροστά στην φάτνη.

Με το χωριό και την φάτνη ολοκληρώνεται ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο της Πάτρας από τα συνεργεία του Δήμου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Μέρκελ χαϊδεύει τον... [photo]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μέρκελ χαϊδεύει τον... [photo]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ