2015-12-18 11:38:43
Φωτογραφία για Απλά απίστευτος! Μέσα σε μια ώρα είχε κλέψει 4 γραφεία και μαγαζιά...
Ο 30χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τη στιγμή που μετέφερε τους υπολογιστές που είχε κλέψει μαζί με μπλοκ επιταγών και μικρό χρηματικό ποσό, αφού πρώτα προκάλεσε ζημιές ύψους άνω των 2.500 ευρώ στις επιχειρήσεις!

Η πλεονεξία κόστισε ακριβά σε ένα νεαρό διαρρήκτη που πήρε... σβάρνα τα καταστήματα και τα γραφεία στα Γιαννιτσά της Πέλλας και κατάφερε να διαρρήξει τέσσερα μέσα σε μόλις μια ώρα! Ωστόσο, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας οδήγησαν στον εντοπισμό του.

Ο 30χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τη στιγμή που μετέφερε τους υπολογιστές που είχε κλέψει μαζί με μπλοκ επιταγών και μικρό χρηματικό ποσό, αφού πρώτα προκάλεσε ζημιές ύψους άνω των 2.500 ευρώ στις επιχειρήσεις! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα στο Ηράκλειο δήθεν για να ψωνίσει και, όταν βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 750 ευρώ ένας 33χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ωστόσο, πάνω του βρέθηκαν μόνο 635 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο «μακρυχέρης» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ