2015-12-18 15:14:18
Φωτογραφία για ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο... ΒΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Ο... πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, μίλησε στον Arena fm 89,4 (τίποτα δεν είναι τυχαίο... γνωστή η τακτική) για την διαιτησία στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά μίλησε για την... Λεωφόρο, τον Μαρινάκη και τον Κοντονή! 

Απίστευτα πράγματα... Καμαρώστε τους : 

«Ξαφνικά σήμερα με θυμήθηκαν όλοι. Με ξέθαψαν από τη λήθη. Το περίμενα αυτό που έγινε χτες στη Ριζούπολη. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Αυτά περίμενα, αυτά έβλεπα και τότε, ούτε καν εκνευρίστηκα. Γι' αυτό είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα. Όταν, λοιπόν, στραβοπατάει, υπάρχουν οι εξωτερικοί παράγοντες που καλύπτουν αυτήν την αδυναμία στην κακή του μέρα. Έχει δεκανίκια. Χθες, θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς 3-0 ο Ολυμπιακός. Έχει τις ευκαιρίες. Έρχεται λοιπόν ο διαιτητής και του δίνει τον αγώνα. Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά τι κάνουν οι θεσμοί.


Αν δε θέλει να ελεγχθεί ο θεσμός δεν ελέγχεται. Αν οι θεσμοί είναι διαβρωμένοι, αυτό θα συμβαίνει. Αν το σύστημα επιτρέπει σε αυτούς να ελέγχουν το ποδόσφαιρο αυτά θα γίνονται. Πως δέχεται ο καθένας να μιλάει με τον υπόδικο Μποροβήλο ή τον υπόδικο Γκιρτζίκη. Τη στιγμή που διώχνουν τον Πλατινί χωρίς να είναι υπόδικος. Και οι δικοί μας που έχουν ένα σωρό κατηγορίες εις βάρος του να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Εδώ είναι δώσε και πάρε».

Ο Σταμάτης Βελλής σαν... ειδικός στη συνέχεια, πήρε θέση για τη συνομιλία Κοντονή - Μαρινάκη : 

«Eίναι απαράδεκτο να συνομιλεί ο Κοντονής με τον Μαρινάκη. Τι δουλειά έχει να μιλάει με έναν άνθρωπο που του έχει απαγορευτεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Αν είσαι στα τηλέφωνα με αυτούς, ότι γίνει μετά είσαι συνυπεύθυνος».

Και κατέληξε για το Ολυμπιακός - Απόλλων, μιας και δεν... ασχολείται με το ποδόσφαιρο :

 «Ο αγώνας που είδαμε χτες αν ήταν ένας αγώνας με 10.000 οπαδούς πείτε μου αν θα τελείωνε. Δε θα μπούκαραν με τέτοια προκλητική μονόπλευρη διαιτησία; Με μια άλλη ομάδα μεσαιο-μεγάλη φαντάζεστε τι θα γινόταν. Θα έβγαινε ο κύριος Κοντονής να εφαρμόσει τον περίφημο νόμο του. Αυτό που είδαμε δεν είναι πρόκληση επεισοδίων; Δεν κουνιέται φύλλο. Που είναι ο κύριος Κοντονής; Ο κύριος Παππάς μετά τη Λεωφόρο ορίστηκε σε 6 συνεχή παιχνίδια. Επιβραβεύτηκε».

Υ.Γ : Δεν βοηθάς λίγο τον Απόλλων ν'ανάβει τουλάχιστον ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου καθώς και οι προβολεί λίγο... νωρίτερα αντί να το παίζεις "μάγκας" από... μακριά;;; 

Τώρα να μας πείτε, αν δεν ήταν ο Κόκκαλης να τους φτιάξει τη Ριζούπολη, ούτε γήπεδο δε θα είχαν... αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Με τέτοιες δηλώσεις πάντως  μπορεί να κερδίσει την συμπάθεια του Αφραγκούζου και να του στείλει κανένα συνεργείο... δωρεάν ώστε να διατηρηθεί σε μία υποφερτή κατάσταση το γήπεδο! Έτσι θα είναι ικανοποιημένος ο μεγάλος αυτός... Απολλωνιστής!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ