2015-12-18 20:20:30
Φωτογραφία για ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΙΛΒΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ...
Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει η αποστολή (δείτε την εδώ) του Ολυμπιακού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (19:30) με την Καλλονή. 

Ήταν γνωστό ότι ο Ερνάνι δεν θα ταξίδευε στη Λέσβο, ωστόσο νέα μηνύματα έστειλε ο Μάρκο Σίλβα για τους Φινμπόγκασον και Πάρντο.

Τόσο ο Ισλανδός όσο και ο Κολομβιανός δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη γι’ αυτό και αντικαταστάθηκαν. Ωστόσο ο Σίλβα δεν περίμενε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να βγάλει συμπέρασμα για τους δύο ποδοσφαιριστές καθώς και ο αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε ιδιαίτερα τους παίκτες.

Αυτό που απογοήτευσε τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι οι δύο παίκτες του έδειξαν να μην προσπαθούν όσο ο ίδιος επιθυμεί, γι’ αυτό και πλέον δεν τους υπολογίζει και τους αφήνει εκτός. Το ίδιο συνέβη και με τον Ερνάνι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια.

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στους τρεις παίκτες είναι ότι οι Ερνάνι και Φινμπόγκασον βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, σε αντίθεση με τον Πάρντο. Το αν θα φύγουν ή όχι οριστικά από την ομάδα θα αποφασιστεί μετά το αυριανό παιχνίδι, με τον Ερνάνι να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και η επιστροφή του στην Πόρτο να μοιάζει μονόδρομος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ