2012-05-10 21:27:26
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Μια ακόμη αυτοκτονία Ιταλού... επιχειρηματία προστέθηκε στον τραγικό κατάλογο των ανθρώπων που αποφασίζουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους για αιτίες συνδεδεμένες με την οικονομική κρίση.

Ο Αρκάνζτελο Αρπίνο, 63 ετών, ιδιοκτήτης οικοδομικής εταιρίας, έθεσε τέλος στην ζωή του έξω από τον καθολικό χώρο λατρείας της Παρθένου στην Πομπηία, κοντά στην Νάπολη.

Ο Αρπίνο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκε στον ιερό χώρο για να προσευχηθεί, και στην συνέχεια, εξερχόμενος, έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και πυροβολήθηκε στον κρόταφο.

Ο επιχειρηματίας άφησε τρεις επιστολές: μία προς την οικογένειά του για να ζητήσει συγγνώμη, μια άλλη στην οποία κάνει αναφορά στα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησής του, και μια τρίτη, με την οποία κατηγορεί για τις μεθοδεύσεις της την υπηρεσία είσπραξης φόρων Equitalia.

Πριν από δυο ημέρες, στο Σαλέρνο, στον νομό της Νάπολης, ένας άνεργος που είχε λάβει ειδοποιητήριο για έξωση αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού.

Στην περιφέρεια της πόλης Πράτο της κεντρικής Ιταλίας, την περασμένη νύχτα, ένας 55χρονος εργάτης του υφαντουργικού τομέα που είχε απολυθεί πρόσφατα, έβαλε τέρμα στην ζωή του.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ