2012-05-10 23:59:03
Φωτογραφία για Peugeot 208 με Peugeot Connect Apps
Τα MICHELIN Trafic (Κίνηση), οδηγός MICHELIN, MICHELIN Voyage (Michelin Ταξίδια), ViaMichelin και Météo (Καιρός) θα αποτελούν τμήμα του Peugeot Connect Apps, μιας υπηρεσίας εφαρμογών που θα διαθέτει η Peugeot, και η οποία θα εξοπλίζει το Peugeot 208 εντός του έτους.

Η Peugeot, σε συνεργασία με την Bouygues Telecom, επέλεξε την Michelin για την ποιότητα των περιεχομένων και των υπηρεσιών υποστήριξης της κινητικότητας, καθώς και για την ψηφιακή τεχνογνωσία της, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΜICHELIN Trafic (Michelin Κίνηση): ενημερωμένος σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση, ο οδηγός διαθέτει και τις λεπτομέρειες για κάθε περιστατικό (μποτιλιαρίσματα, επιβραδύνσεις, έργα...). Η λειτουργία « Commuter » του προτείνει μέχρι και τρία δρομολόγια λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κίνηση.

Ο οδηγός MICHELIN : αυτή η εφαρμογή προτείνει την επιλογή εστιατορίων και ξενοδοχείων του διάσημου οδηγού MICHELIN : τιμές, βαθμολογία, σχόλια των επιθεωρητών, ημέρες που είναι ανοιχτά. Ο χρήστης έχει πάντοτε στη διάθεσή του την πληροφόρηση για να κάνει μια καλή επιλογή και μπορεί, μέσω του τηλεφώνου με σύνδεση Bluetooth, να καλέσει για να κλείσει ξενοδοχείο ή εστιατόριο.


MICHELIN Voyage (MICHELIN Ταξίδια) : με αφετηρία τις πληροφορίες του Πράσινου Οδηγού MICHELIN, αυτή η εφαρμογή παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τους τουριστικούς τόπους που βρίσκονται κοντά στο όχημα ή κοντά στον προορισμό του. Φωτογραφίες, περιγραφές, τιμές, βαθμολογία MICHELIN, μέρες που είναι ανοιχτά . Ο χρήστης διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ταξιδεύει ευχάριστα.

ViaMichelin : αυτή η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την Michelin για την Peugeot, προσφέρει μια λειτουργία δυναμικού ταξιδιωτικού σχεδίου, πολύ χρήσιμη για τον οδηγό που βλέπει να του προτείνονται μέχρι και τρεις διαδρομές, ενσωματώνοντας την απόσταση, την επίδραση της κίνησης σε πραγματικό χρόνο, την ώρα άφιξης και την τιμή των διοδίων.

Météo (Καιρός) : για να ξέρει ο οδηγός τον καιρό (πρόβλεψη μέχρι 5 ημέρες) γύρω από το όχημα, στον προορισμό ή σε οποιοδήποτε άλλο τόπο.

Plug&Play

Σε μια εποχή όπου τα πάντα είναι διαθέσιμα, μέσα σε μια στιγμή και σε άμεση εγγύτητα, αρκεί για τον χρήστη να συνδέσει το κλειδί του σύνδεσης Peugeot Connect στη θήρα USB για να έχει πρόσβαση στον νέο αυτόν κόσμο μέσω της οθόνης αφής.

Το κλειδί ανοίγει την ανάρτηση στην οθόνη μιας διάδρασης (interface) που παρέχει πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν δεδομένα του οχήματος, τέτοια όπως ταχύτητα τη δεδομένη στιγμή, διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία, ή ακόμη τη θέση GPS, για να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες.

Για προφανείς λόγους ασφαλείας, κάποιες λειτουργικότητες είναι προσβάσιμες μόνον όταν το όχημα είναι σταματημένο.

Κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο πελάτης έχει πρόσβαση σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει το κλειδί σύνδεσης Peugeot Connect καθώς και υπηρεσίες για ένα χρόνο.

Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την χρήση του δικτύου 3G/2G (ανάλογα με την κάλυψη) με σύνδεση στη χρήση των 10 εφαρμογών που υπάρχουν στο άνοιγμα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στις 17 χώρες που καλύπτονται.

Τέλος, καμία επί πλέον δαπάνη (« roaming ») δεν τιμολογείται στον συμβαλλόμενο στο συμβόλαιο, όταν χρησιμοποιεί το Peugeot Connect Apps σε χώρα άλλη από την χώρα διαμονής του.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κακή συνήθεια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κακή συνήθεια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ