2015-12-24 08:11:18
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την ΕΑΑΣ Φθιώτιδος
Το Παράρτημα Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. με την ευκαιρία των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προέβη στις παρακάτω εκδηλώσεις:

             Την 21 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ., επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο θηλέων Λαμίας προκειμένου να ευχηθούν στα παιδιά του ιδρύματος.

             Την 22 Δεκεμβρίου, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου με επικεφαλή τον Πρόεδρο αυτού, μετέβησαν σε φυλάκιο της Ιης Στρατιάς, όπου αντήλλαξαν ευχές και επέδωσαν δώρα στο προσωπικό του φυλακίου, εξέφρασαν δε την εξαιρετική εντύπωση που τους προκάλεσε η ιδιαίτερα υψηλή επιχειρησιακή κατάσταση την οποία μπόρεσαν να διακρίνουν και γενικά το άριστο επίπεδο που βρίσκεται το φυλάκιο και το προσωπικό που το επανδρώνει καθώς και αυτό πού ενασκεί την διοίκηση και έχει την επιχειρησιακή ευθύνη του.

             Την 23 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Παραρτήματος, οι απόστρατοι Αξιωματικοί και οι οικογένειές τους, αντάλλαξαν ευχές και άκουσαν τα κάλαντα από χορωδία οπλιτών του ΚΕΥΠ, στους οποίους και επέδωσαν χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ