2015-12-24 17:20:30
Φωτογραφία για Ξάνθη: Πήγαν για τα κάλαντα αλλά λογάριαζαν χωρίς... την Αστυνομία!
Περιπετειώδης η προσπάθεια δύο ανδρών να πουν τα κάλαντα με.... playback Περιπετειώδης ήταν η απόπειρα δύο ανδρών να πουν τα κάλαντα, την παραμονή των Χριστουγέννων στην Ξάνθη, με... playback!

Πρόκειται για δύο άνδρες που το πρωί της Πέμπτης έκαναν την εμφάνισή τους σε οικισμούς του Δήμου Αβδήρων κρατώντας ένα κασετόφωνο στο οποίο κάθε φορά που πατούσαν το play, ηχούσαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι δύο τους πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι ζητώντας να “τα πουν” έναντι αμοιβής.

Ωστόσο λίγο μετά τις 10.00 το πρωί ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας με δύο άνδρες τους εντόπισε και τους σταμάτησε για έλεγχο.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που αρκετοί επιτήδειοι βρίσκουν αφορμή τέτοιες ημέρες για να εξαπατήσουν ανυποψίαστα θύματα, κυρίως ηλικιωμένους, μη διστάζοντας να τους ληστέψουν μέρα μεσημέρι. Οι δύο άνδρες αποδέχθηκαν τον έλεγχο των Αρχών, ενώ μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις αφέθηκαν.

Κάλαντα με μπουζούκι!

Την ίδια στιγμή μέσα στην πόλη μικροί αλλά και μεγάλοι πήραν τα τρίγωνα και βγήκαν στους δρόμους τραγουδώντας τα κάλαντα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και μουσικά όργανα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας παρέας παιδιών που τραγούδησαν τα κάλαντα παίζοντας μπουζούκι, καθώς και ένας μικρός Άγιος Βασίλης που χρησιμοποίησε ένα φλάουτο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ