2012-05-11 01:07:03
Φωτογραφία για Στηρίξτε τον αγώνα για δικαιοσύνη!
Ως ύστατη προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυο τουλάχιστον προσφυγές και σωρεία απλών αναφορών έχουν γίνει από έλληνες προς το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Στηρίξτε την προσπάθεια και βοηθήστε να αναδειχτεί το πρόβλημα και στο εξωτερικό.

Αν δεν μπουν πρώτα οι υπεύθυνοι στη φυλακή, τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα όσες εκλογές και αν γίνουν. Βοηθήστε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Στηρίξτε την ενημερωτική εκστρατεία που ξεκινήσαμε με αφορμή το ακόλουθο έντυπο συλλογής υπογραφών με αίτημα την τιμωρία τους από το ICC.

Δεν είναι μήνυση, είναι επικοινωνιακός πόλεμος !

Είναι λοιπόν σημαντικό να ενημερωθεί και να υπογράψει ο καθένας.

Το ιστορικό της ενέργειας

gopetition.com

Ελληνικά (Greek)

justiceforgreece.wordpress.com

Το αίτημα :

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.


As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.

Η διεύθυνση για την υπογραφή

gopetition.com

(Απαιτούνται μόνο ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η χώρα. Συμπληρώστε μόνο αυτά τα πεδία του εντύπου και αγνοήστε τα υπόλοιπα. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στη λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό)

Υπογράψτε και προωθήστε στις επαφές σας

Τις δυο καταγγελίες θα τις βρείτε εδώ

justiceforgreece.wordpress.com

humansupport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ