2012-05-11 07:59:04
Φωτογραφία για Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/5
Ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες; Ο Βενιζέλος παραλαμβάνει την διερευνητική εντολή για να πάρει και αυτή τον αέρα της πριν επιστραφεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Ευρώπη ετοιμάζει plan B να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ.

Τα πράγματα από τούδε και στο εξής γίνονται εξαιρετικά δύσκολα και τελικά αποδεικνύεται πως η σύγχρονη Δημοκρατία είναι στην πραγματικότητα μια κεκαλυμμένη Ολιγαρχία. Μετά μας φταίει ο ένας και άλλος.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Πλούτωνας/Cupido=WI = Ερμής/Admetos = Αφροδίτη/Ουρανός:

Αλλάζοντας τις κοινωνικές δομές. Μετασχηματίζοντας μια κατάσταση για το καλό όλων. Για να συμμετέχει στην κοινωνική πρόοδο. Κοινωνικές δραστηριότητες με άλλους. Ένα μυαλό που λειτουργεί μόνιμα υπό πίεση. Για να καταπολεμήσει την καθυστέρηση ανάπτυξης κάποιου. Βρίσκοντας ερωτικό σύντροφο. Νέα ερωτική γνωριμία. Ξαφνικές νέες επαφές που γίνονται οικείες.


Κατά συνέπεια ερωτικά θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες και καταστάσεις. Τώρα σε πολιτικό επίπεδο κάποιοι ίσως αποδειχθούν καλοί chef...

Αποικία news

Ένας Τσίπρας δεν φέρνει την άνοιξη αλλά μπορεί να στείλει τον «αρχιτέκτονα του 18,8% στην ...Πολιτική Άνοιξη. Με τα λίγα ή τα πολλά μάλλον επανέρχεται ο Κωστάκης ο Β' ο χονδρός!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είμαι ένα είδος παρανοϊκού από την ανάποδη: Φαντάζομαι ότι όλοι οι άλλοι συνωμοτούν για να με κάνουν ευτυχισμένο» J.D. Salinger

Το τραγούδι της ημέρας: Wind of Change (unplugged) γιατί και εμείς αυτόν τον άνεμο της αλλαγής περιμένουμε
astrology.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ