2016-01-01 12:43:45
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ... ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!
Το 2016 έκανε… ποδαρικό τη ζωή μας πριν από λίγες ώρες, αλλά για τους παίκτες του Ολυμπιακού η φετινή Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν... ραντεβού στο Ρέντη.

Οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή το απόγευμα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Μάρκο Σίλβα δεν... χάρισε στους παίκτες του τη σημερινή προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε το απόγευμα στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έδειξε από την περασμένη Τρίτη, με την επιστροφή των ερυθρόλευκων από τις ολιγοήμερες διακοπές, ότι είχε στο μυαλό του μια μικρή «προετοιμασία» έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα δύο παιχνίδια με την Άντερλεχτ.

Μπορεί για πολλούς οι δύο αναμετρήσεις με τη βελγική ομάδα να είναι μακριά, όχι όμως για τον Σίλβα, καθώς ο προπονητής του Θρύλου σχεδιάζει τα πλάνα του για τους δύο αγώνες με την ομάδα των Βρυξελλών.

Ο Σίλβα λοιπόν έχει αποφασίσει να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων για τον επόμενο μήνα και οι ερυθρόλευκοι διαπίστωσαν με την επιστροφή τους στο Ρέντη, τις ...«άγριες» διαθέσεις του Πορτογάλου.

Οι νταμπλούχοι έχουν προπόνηση και αύριο (Σάββατο) στο Ρέντη και μετά το τέλος της, ο Μάρκο Σίλβα θ' ανακοινώσει την αποστολή των ερυθρόλευκων, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ