2016-01-02 00:08:24
Φωτογραφία για Τι γίνετε με το νέο Jailbreak και γιατί αργεί?
Ο καιρός περνά από την κυκλοφορία του ios 9.2 και ενώ όλοι περιμέναμε ένα νέο εργαλείο Jaibreak που όλα έδειχναν πως είναι έτοιμο αλλά μέχρι και σήμερα που γράφω αυτές της γραμμές δεν έχει εμφανιστεί. . Τι είναι εκείνο που καθυστερεί εκνευρίζοντας πολλούς οπαδούς του jailbreak?

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Με την κυκλοφορία του ios 9.1 η Apple έκλεισε τα τρωτά σημεία του λειτουργικού και έτσι έπαψε να λειτουργεί το εργαλείο των Pangu που όμως μας διαβεβαίωναν πως έχουν εναλλακτικές λύσεις.

Όμως αποφάσισαν να μην κυκλοφορήσουν ένα νέο εργαλείο αφού εκείνο τον καιρό κυκλοφορούσε ταυτόχρονα και το beta ios 9.2

Με την κυκλοφορία του ios 9.2 η Apple δυσκόλεψε πολύ τα πράγματα μην μπορούν να βρουν εύκολα τρόπο να μπούνε στον επεξεργαστή της κάθε συσκευής οι ομάδες προγραμματιστών .

Παρά τις δυσκολίες όμως πολλοί είναι αυτοί που δουλεύουν παράλληλα για το jailbreak όπως μεμονωμένοι προγραμματιστές ανάφεραν στο twitter πως λειτουργεί το Cydiasubstrate στο ios 9.1 αλλά όχι στο ios 9.2.


Άλλωστε το jailbreak του ios 9.1 είναι έτοιμο σχεδόν από τον Νοέμβριο αλλά πρέπει να βρεθεί λύση και για το ios 9.2 που οι Pangu φαίνονται να είναι περισσότερο αισιόδοξοι από τους Taig που έχουν εξαφανιστεί μετά την τελευταία τους ανακοίνωση πως να είμαστε υπομονετικοί.

 Σε πρόσφατη αναφορά τους οι Pangu πριν λίγες ημέρες έγραψαν πως έχουν έτοιμο το 9.1 αλλά χρειάζονται λίγες εβδομάδες για το ios 9.2 και δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτε για για το ios 9.2.1 που σε beta μορφή τώρα.

Ο Γερμανός Stefan Esser  @i0n1c ειδικός σε θέματα ασφαλείας αναφέρει πως υπάρχει τρόπος να βρεθούν τα κατάλληλα κλειδιά.

Μάλιστα πολλοί λένε μετά τις τελευταίες εξελίξεις να μην αναβαθμίζουμε το ios 9.2 και να μείνουμε αν χάσαμε το jailbreak στο ios 9.1 που είναι πιο σίγουρο να κυκλοφορήσει.

Στο video φαίνεται καθαρά ένα iPad που τρέχει το λειτουργό ios 9.1 να έχει jailbreak κανονικά αφού εκτός από τις ρυθμίσεις φαίνεται και στο cydia που είναι εγκατεστημένος .....
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ