2012-05-11 09:13:39
Φωτογραφία για Οταν γίνει πρωθυπουργός, θα τον δω...
«Αν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, το αίτημά του αυτό θα είχε γίνει δεκτό», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σχετικά με το αίτημα του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να τον συναντήσει.

«Με τον ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, στη φάση αυτή δεν δύναμαι να τον συναντήσω», συμπλήρωσε ο κ. Ολάντ, ο οποίος την Τρίτη στις 10.00 π. μ. ορκίζεται πρόεδρος της Γαλλίας για την ερχόμενη πενταετία.

Οι δηλώσεις του κ. Ολάντ έγιναν στο περιθώριο των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, και στις οποίες αναφέρθηκαν και στην κατάσταση στην Ελλάδα. Με τον κ. Γιούνκερ «συνομιλήσαμε και για το μέλλον του Eurogroup» διευκρίνισε ο κ. Ολάντ, συνομιλώντας με δημοσιογράφους που τον ανέμεναν τις απογευματινές ώρες στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, εξηγώντας ακόμη ότι ο πρόεδρος του Eurogroup τον ενημέρωσε κατά τις συνομιλίες τους σήμερα «για την προσέγγιση, που κάνει, για την τωρινή συγκυρία ενώ συγχρόνως του παρείχε 'πληροφορίες' για την κρίση στην Ελλάδα».

«Με διαφώτισε πάνω σε έναν αριθμό θεμάτων», συμπλήρωσε ο κ. Ολάντ, συμπληρώνοντας ότι «γνωρίζω καλά τον κ. Γιούνκερ».

Τέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ελλάδα, ο κ. Ολάντ δήλωσε ότι «προς το παρόν πρόκειται για κρίση πολιτική», προσθέτοντας ότι «υπήρξε νέα καμπή, με διάσταση αβεβαιότητας».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ