2016-01-05 18:00:19
Φωτογραφία για ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ... ΛΥΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ «4» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Οι πρωταθλητές Ελλάδας σκέφτηκαν... ζωηρά την επιστροφή του Σέρβου φόργουορντ, αλλά δεν έκαναν το βήμα παραπάνω, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sdna.gr".

Η προτελευταία μεταγραφική περίοδος της Ευρωλίγκας έληξε με τον Ολυμπιακό να τους πιάνει όλους στον... ύπνο και να προχωράει στην απόκτηση του Ντάριους Τζόνσον-Οντομ. Οπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τον Αμερικανό γκαρντ, και γιατί υπήρχε αγωνιστική ατέλεια στην περιφερειακή γραμμή, αλλά και επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος των τραυματισμών.

Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού, πάντως, (και όχι μόνο) έλεγαν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας δεν ήταν στην περιφέρεια, αλλά στο "4": και πιο συγκεκριμένα στα μπακ-άπ του Γιώργου Πρίντεζη. Πάντως και οι άνθρωποι της ομάδας το συμμερίζονταν αυτό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, έκαναν κίνηση για να επαναφέρουν στο Λιμάνι τον Ζόραν Ερτσεγκ.


Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν προχώρησαν στη κατάθεση επίσημης πρότασης. Το σκέφτηκαν πολύ, μίλησαν με την πλευρά του παίκτη, αλλά δεν έκαναν το βήμα παραπάνω και ο λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να πάνε σε δύο προσθήκες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Ερτσεγκ, στα 31 του, παραμένει χωρίς ομάδα. Δεν έχει βρει αυτό, που θέλει ακριβώς, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Η Βαλένθια και η Αρμάνι του έκαναν εξαιρετικές προτάσεις, αλλά αυτός είπε όχι.

Θυμίζουμε ότι τελευταία μεταγραφική περίοδος στην Ευρωλίγκα είναι το διάστημα ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο του TOP-16.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ