2012-05-11 11:30:03
Φωτογραφία για Υποψήφια της ΝΔ καταγγέλλει νοθεία στη Λάρισα
Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Μαίρη Καμηλαράκη αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος στο νομό Λάρισας.

Παράλληλα επιτίθεται εναντίον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού αλλά και του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Τζανακούλη τους οποίους κατηγορεί ότι στήριξαν στις εκλογές τον συνυποψήφιο της κ. Χρήστο Κέλλα.

Πιο συγκεκριμένα η κα. Καμηλαράκη γράφει:

«Γιατί το 472 εκλογικό τμήμα της Καλλιθέας τ. Δήμου Ναρθακίου και νυν Δήμου Φαρσάλων δεν εμφανίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή ώρα 00.45 9/5/2012 στα αποτελέσματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με ανακοινωμένα αποτελέσματα στο 100% των εκλογικών τμημάτων δηλ. 509 στα 509; Τι συμβαίνει;».

«Μετά την καταγγελία στο γραφείο μου την εβδομάδα προ των εκλογών από παλιό συνεργάτη του κ. Περιφερειάρχη και τ. βουλευτού κ. Αγοραστού κ. Σάκη Βαϊτση ότι ο κ
. Βασίλης Νασιόπουλος δάσκαλος αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή κ. Αγοραστού "έπαιρνε τηλέφωνα από την Περιφέρεια για να στηρίξουν τον -για πρώτη φορά- υποψήφιο κ. Κέλλα σε τοπικούς παράγοντες του νομού παρενέβην και είπα στον κ. Αγορατσό και στον φίλο του κ. Λανάρα Κώστα να σταματήσει να το κάνει. Ο Περιφερειάρχης με διαβεβαίωσε ότι οι παλιοί του συνεργάτες του βουλευτικού του γραφείου εργάζονται για τον κ. Κέλλα, αλλά δεν παίρνουν τηλέφωνα από την περιφέρεια. Στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχα στο γραφείο του στην περιφέρεια μου είπε το ίδιο, υπάρχουν και αυτήκοοι μάρτυρες».

«Οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια από εκλογικά τμήματα του νομού Λάρισας που παραδόθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15.00 μ.μ. περίπου, καθ' ομολογία της Εφόρου της εκλογικής διαδικασίας Προέδρου του Πρωτοδικείου Λάρισας, που το γνωρίζει και το διασταύρωσε και ο κ. Κατσαρός Δημήτριος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας μετά από δική μου επικοινωνία μαζί του και τηλεφωνική επικοινωνία δική του με υπάλληλο του Πρωτοδικείου, πού διανυκτέρευσαν αυτοί οι σάκοι σε ποιο σπίτι;-Και γιατί η Περιφέρεια δεν ανακοίνωνε αποτελέσματα 34 εκλογικών τμημάτων από το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 15.30 μμ. και άρχισε να μεταδίδει μετά από την δική μου παρέμβαση στο Πρωτοδικείο και στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου;

Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του στις 15.30 μ.μ. περίπου της Δευτέρας μου είπε ότι δεν είχε αποτελέσματα. Τα τηλεγραφήματα δεν πήγαν το βράδυ μετά την καταμέτρηση αλλά μετά την παράδοση των σάκων το μεσημέρι της Δευτέρας και γιατί; Ποιοι ήταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι; Εκτός των τηλεφωνημάτων που έγιναν από την Περιφέρεια από τον τ. διευθυντή του βουλευτικού γραφείου του κ. Αγοραστού Βασίλη Νασιόπουλο υπέρ του για πρώτη φορά υποψηφίου που δεν τον γνώριζε η περιφέρεια εκλεγέντος κ. Κέλλα, εκτός των υπαλλήλων του βουλευτικού γραφείου του κ. Αγοραστού, που όλοι εργάζονταν στο γραφείο του υποψηφίου κ. Κέλλα κ. Κοντογιάννη Χριστίνα, κ. Λούκουτου κ.λ.π. τι άλλο συνέβη; Έχουμε καταγγελίες προέδρων τοπικών Οργ. της Νέας Δημοκρατίας».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ