2012-05-11 11:39:17
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΝΑ... ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την υπέρβαση στη φετινή Euroleague, ωστόσο τίποτα ποτέ δεν είναι αρκετό για τον ΘΡύλο παρά μόνο οι νίκες και οι διακρίσεις και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των συντελεστών... δεν αρκεί σε κανέναν η υπέρβαση παρά μοναδικός στόχος των ερυθρόλευκων είναι η κατάκτηση του τίτλου!

Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στον αποψινό (21:00, ΕΤ1, Novasports 1) ημιτελικό Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η ομάδα με το λιγότερο άγχος από τις τέσσερις, συνολικά, που συμμετέχουν στο final 4 της Κωνσταντινούπολης. Τα... παιδιά του Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά από την αρχή της σεζόν και βρέθηκαν, τελικά, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και αυτό από μόνο του, δεδομένων των συνθηκών, αποτελεί μεγάλο επίτευγμα.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τελικά στην Πόλη και όπως φαίνεται θέλουν να εντυπωσιάσουν και να φέρουν την κούπα στο Λιμάνι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θ’ αντιμετωπίσουν απόψε, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, την Μπαρτσελόνα, της οποίας η εμπειρία… είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει τη φρεσκάδα, τη δίψα και... την άγνοια κινδύνου!


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να δει τους παίκτες του να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να... τρέξουν τον Ναβάρο και την παρέα του σε όλο το γήπεδο. Με πάθος όπωςεφτασαν ως εδώ να πάνε ακόμα πιο ψηλά Όσον αφορά την αποστολή, ο "Ντούντα" φαίνεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις στον Τσάβι Πασκουάλ. Μία από τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού είναι να συμπεριλάβει στη δωδεκάδα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου να του δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στην άμυνα πάνω στον Πιτ Μάικλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ