2012-05-11 12:01:08
Φωτογραφία για MAZDA CX-5 - TOYO TIRE: Τοποθέτηση του Proxes R36 στο νέο κόμπακτ SUV της Mazda
Τοποθέτηση του Proxes R36 στο νέο κόμπακτ SUV.

Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., Οσάκα της Ιαπωνίας (με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Kenji Nakakura), ανακοινώνει την επιλογή των ελαστικών Proxes R36 της Toyo ως εργοστασιακό εξοπλισμό του νέου κόμπακτ SUV Mazda CX-5.

Η σειρά 225/55 R 19 99V Proxes R36 συμπληρώνει την τεχνολογία SKYACTIV που δημιουργήθηκε για το Mazda CX-5. Η τεχνολογία SKYACTIV, εκτός του ότι συνδυάζει την απόλαυση με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, παρέχει και βελτιωμένο χειρισμό, ενισχυμένη σταθερότητα, μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Στην Ευρώπη, η TOYO TIRE ήδη έχει τοποθετήσει αυτό τον εργοστασιακό εξοπλισμό στα μοντέλα 2, 3, 5 και 6 της Mazda. Η καινούρια αυτή τοποθέτηση στο κόμπακτ crossover Mazda CX-5 αντικατοπτρίζει το νέο KODO, σχεδίαση "Soul of Motion" που βασίζεται στην κίνηση στη φύση. Τα ελαστικά Proxes R36 αποδίδουν την ευελιξία και τη ζωτικότητα που απαιτεί η Mazda για αποτελεσματική, αλλά και όμορφη κίνηση.

Η TOYO TIRE συνεχώς βελτιώνει την τεχνολογία της, όντας επικεντρωμένη στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ώστε να υπερβαίνει τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού κατασκευαστή αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ