2016-01-12 18:12:27
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Tίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, η ομάδα του Μεξικού εξακολουθεί να έχει λόγο πάνω στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πουλίδο και αυτό φαίνεται ότι... εξοργίζει τους ανθρώπους της Τίγκρες, καθώς η FIFA δεν έχει βγάλει την οριστική της απόφαση σχετικά με τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

«Δεν είναι καθόλου σωστό που ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πουλίδο στο MLS. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν. Ο Θεός τους κρίνει, η FIFA τους τιμωρεί. Αισθανόμαστε προσβεβλημένοι από αυτή την ενέργεια που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από μια μεταγραφή που δεν τους ανήκει. Αν συμφωνήσουμε με την απόφαση τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αθλητικό της σκέλος, τότε ο Άλαν θα είναι ελεύθερος. Η FIFA θα πρέπει να αποφασίσει. Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατό από τη μεριά μας ώστε ο Άλαν Πουλίδο να πάρει τη σωστή απόφαση, να αντιδράσει και να αρχίσει να περιβάλλεται από ανθρώπους σωστούς και με γνώση», ήταν τα λεγόμενα του προέδρου της Τίγκρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ