2012-05-11 13:54:45
Φωτογραφία για Οι νέες εντός έδρας φανέλες της Λίβερπουλ
Δείτε τις νέες εντός έδρας φανέλες της Λίβερπουλ, οι οποίες έχουν πολλές αλλαγές σε σχέσεις με τις φετινές, καθώς για πρώτη φορά η εταιρεία που τις επιμελείται είναι η Warrior

Τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση παρουσίασε με έναν πρωτότυπο τρόπο η Λίβερπουλ.

Οι "κόκκινοι" είχαν ανακοινώσει πως στα μεσάνυχτα (02:00 ώρα Ελλάδας) θα γνωστοποιούσαν τη νέα τους εμφάνιση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους και έτσι έγινε.

Το πρώτο που θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς είναι οι πολλές αλλαγές που υπάρχουν σε σχέση με τη φετινή εμφάνιση. Αυτό είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που άλλαξε η εταιρία ενδυμασίας της Λίβερπουλ, η οποία τα τελευταία χρόνια φορούσε Adidas.

Από φέτος την επιμέλεια των ενδυμάτων της αγγλικής ομάδας θα έχει η Warrior, με την οποία η Λίβερπουλ έχει συνάψει χορηγία που θα της εξασφαλίζει ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων λιρών ετησίως.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες διαφορές το κόκκινο χρώμα φυσικά και θα παραμείνει μόνο που θα είναι διαφορετικής απόχρωσης. Επιπλέον, δε θα υπάρχουν οι ρίγες στα μανία, οι οποίες είναι σήμα κατατεθέν της Adidas, όπως και στο σορτσάκι, ενώ τα γράμματα δε θα είναι λευκά, αλλά χρυσά.

Τέλος, πολύ σημαντική διαφορά είναι και το έμβλημα της ομάδας. Από φέτος αυτό θα είναι χρυσό, αλλά δε θα περιβάλλεται από τίποτα άλλο και το μόνο που θα υπάρχει κάτω από το γνωστό πτηνό είναι τα αρχικά της ομάδας (LFC).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η τάση της εποχής… New Folk!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η τάση της εποχής… New Folk!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ