2012-05-11 13:52:27
Φωτογραφία για Κανένα αίτημα στην ΕΕΑ από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ
Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποιο αίτημα από την πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ

Την Πέμπτη (10/5) ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί τον Βλάση Τσάκα εξήγησε το πλάνο του γύρω από τις επενδύσεις που θέλει να κάνει στον Παναθηναϊκό.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για το εμπόδιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, από την οποία περιμένουν απάντηση για το αν μπορεί να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αργότερα το απόγευμα σας τονίσαμε πως από την ΕΕΑ ξεκαθάρισαν πως από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ ο νόμος Γερουλάνου (ή ο νέος αθλητικός νόμος), μπορούν να γίνουν επενδύσεις  από ξένους επιχειρηματίες αρκεί να χρήματα να "φαίνονται" και να είναι νόμιμα.

Την Παρασκευή το πρωί το Sport24.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγλματικού Αθλητισμού και ρωτήσαμε για το αν όντως υπάρχει επαφή με την πλευρά του Πρίγκιπα.


Η απάντηση ήταν πως δεν έχει γίνει κάποιος αίτημα μέχρι στιγμής και πως δεν έχει σταλεί ακόμα κάποιο συγκεκριμένος φάκελος (το πρωί της Παρασκευής πάντα).

Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και τίποτα. Καταρχάς ο φάκελος ίσως παραδοθεί την Παρασκευή ή κάποιες ημέρες αργότερα, καθώς πρέπει να συγκεντρωθούν κάποια απαραίτητα έγγραφα.

Αυτά έχουν να κάνουν με ποινικό μητρώο, διαβατήριο, χαρτιά που να αποδεικνύουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά όπως είπαμε να "φαίνονται" τα χρήματα.

Εκείνο που δεν μπορεί να δοθεί είναι το πόθεν έσχες της βασιλικής οικογένειας για ευνόητους λόγους. Η πλευρά του Πρίγκιπα βέβαια είπε πως "περιμένουν απάντηση από την ΕΕΑ", κάτι που προκαλεί ερωτήματα σύμφωνα πάντα με τα όσα μας είπαν.

Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Εκεί θα δούμε αν όντως έχει παραδοθεί φάκελος και λόγω της ιδιότητας του Πρίγκιπα είναι "κρυφός" ή πρόκειται για ακόμα μία ιστορία από τις... γνωστές.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ