2012-05-11 14:11:17
Φωτογραφία για Καμπαρετζού στα 70 της θέλει να χάσει την παρθενιά της!
Το ταίρι της αναζητά μία 70χρονη τραγουδίστρια καμπαρέ από τη Βρετανία, η οποία δηλώνει έτοιμη να χάσει την παρθενιά της.

Η Παμ Σο αναφέρει ότι δεν έχασε μέχρι σήμερα την παρθενιά της διότι ήθελε να την κρατήσει για τον άνδρα των ονείρων της, τον οποίο θα παντρευόταν. Αλλά ο «κύριος σωστός» ποτέ δεν εμφανίστηκε, παρόλο που κάποια στιγμή έφτασε κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το 1976 μου έκανε πρόταση γάμου ένας εργάτης στην εξόρυξη πετρελαίου, στο Μπλάκπουλ. Είπα το «ναι» αλλά αργότερα διακόψαμε όταν αντιλήφθηκε ότι δεν τον εντυπωσίαζα», ανέφερε η Παμ Σο μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun».

«Οι άνδρες έβλεπαν τα ρούχα που φορούσα στη σκηνή και νόμιζαν ότι είμαι εύκολη. Αλλά ποτέ δεν ήμουν πραγματικά ανοικτή με ένα άνδρα. Μόνο λίγο τους φιλούσα. Είχα ένα σέξι όνομα στη σκηνή και ντυνόμουν σέξι αλλά όλα αυτά ήταν για την καριέρα μου», προσθέτει η 70χρονη.

Η Παμ Σο δηλώνει ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ανδρών, από τον εργάτη στο Μπλάκπουλ μέχρι τους τραγουδιστές Τομ Τζόουνς και Ένγκλμπερτ Χάμπερντινκ, αλλά ποτέ δεν προχώρησε πιο μακριά. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξη!

«Νιώθω ότι είμαι έτοιμη να δώσω μία ευκαιρία στο γάμο και ίσως να πάω στο κρεβάτι με έναν άνδρα. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να κάνεις οτιδήποτε. Δείτε τη Τζοάν Κόλινς.»
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ