2012-05-11 14:48:28
Φωτογραφία για Αναστασιάδης εφ' όλης της ύλης!
 Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να μην συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στον  "Real FM Θεσσαλονίκης" είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Μπόλονι, ξεκαθάρισε πως κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν τον πλησίασε στο παρελθόν για να επιστρέψει ενώ αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να τον κατηγορούν για το θέμα του Λιάσου Λουκά. Επίσης τα έψαλε στον Φερέιρα.

Για τον Ζεσουλδο Φερέιρα: "Ακούω τον προπονητή του Παναθηναϊκού να λέει "δεν μας έδωσαν εδώ ενα πέναλτι, εκεί ένα άλλο". Τι είναι αυτά; Προφάσεις εν αμαρτίαις... Δεν βλέπεται η ομάδα, δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, όχι μόνο τώρα... Και δεν κατακρίνω το συνάδελφο. Στα Γιάννινα που ήρθε έπρεπε το σκορ να είναι 4-0 υπέρ μας στο ημίχρονο. Ψάχνει δικαιολογίες αντί να πει "ελάτε εδώ, δεν κάνουμε τίποτα είμαστε για... κλοτσιές". Ένας δρόμος είναι να βρεις δικαιολογίες με τους διαιτητές, αλλά γι' αυτό ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα".


Για την ατάκα στον Μπόλονι στην Τούμπα "συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις προσφέρει": "Το είπα γιατί το πιστεύω. Είναι πολύ καλός προπoνητής, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό είναι η ομάδα που ξέρει τι προσφέρει στο γήπεδο. Αυτό είναι σφραγίδα του προπονητή. ΟΙ παίκτες δεν μπορούν να το πετύχουν μόνοι τους. Αν τους αφήσεις ένα δευτερόλεπτο, αυτοί φεύγουν... χιλιόμετρα. Ο άνθρωπος έχει πλάνο συγκεριμένο. Ξέρεις ότι παίζει αυτά η ομάδα του. Δε σε εκπλήττει. Δεν κάνει πράγματα και θαύματα, δουλεύει συγκεκριμένα. Είναι πειθαρχημένη η ομάδα του, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε, βέβαιαι, να πάρει πολλά περισσότερο, θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είναι άνετα δεύτερος".

Για το αν θα ήθελε να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ζαγοράκη: "Τι δουλειά έχω εγώ με τα προεδριλίκια; Είναι δυνατόν να είμαι εγώ πρόεδρος; Ο Ζαγοράκης ήθελε να γίνει κι έγινε. Εγώ ποτέ δεν ήθελα. Είναι δυνατό να αλλάξω εγώ; Αν ξυπνήσω ένα πρωί και θέλω να γίνω πρόεδρος μάλλον θα έχω φάει... κεραυνό. Έγραφαν κάποιοι και όταν ήμουν στ0ν ΠΑΟΚ ότι ήθελα να γίνω πρόεδρος. Αν είναι δυνατό... Εγώ ήθελα να κάνω τη δουλειά μου,. Δείτε το Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ που κάνει τα πάντα. Του λένε πάρε 45 δις και κάνε τον προγραμματισμό σου. Εμείς όταν πηγαίναμε να παίξουμε την Άρσεναλ εμένα ήθελαν να με διώξουν και στον άλλο (σ.σ. Βενγκέρ) έκαναν πρόταση ανανέωσης. Εγώ ήρθα, έφυγα, εκείνος είναι ακόμη εκεί. Εκεί λειτουργούν με κάποιες αρχές. Λειτουργούν μαζί. Έδω θα λειτουργεί η διοίκηση που θα έχει συνήθως... μεσάνυχτα και όχι ο προπονητής, αλλά αυτός θα την πληρώνει".

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: "Δεν ασχολούμαι με το που θα πάω... Έχω καλό μάνατζερ, γι' αυτό τρελαίνονται οι άλλοι μάνατζερ. Ο δικός μου μάνατζερ δεν ασχολείται με κανένα και δεν κλέβει" Για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αν έρχεται να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθηθεί μέσω αυτής, καλώς να έρθει. Όλοι κρίνονται μ' αυτά που κάνουν κια όχι αυτά που λένε"

Για το αν δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για επιστροφή: "Ποτέ δεν μου έκαναν κρούση από τον ΠΑΟΚ. Γιατί έγραφαν κάποιοι; Όσο και αν προσπαθεί κάποιος να αλλάξει τη σκέψη δεν αλλάζει. Εδώ θα μιλάμε και θα έρθουν δύο μηνύματα "τι έγινε με το Λιάσο". Εγώ μόλις πάω εκεί αυτοί που λένε τέτοια πράγματα φεύγουν. Δεν μου έγινε πρόταση επί ημερών Ζαγοράκη. Για να μιλάμε για επιστροφή πρέπει να υπάρχει πρόταση. Εδώ και 7.5 χρόνια που λείπω δεν ασχολήθηκα με τον ΠΑΟΚ, ούτε τώρα ασχολούμαι. Μπορεί ο κόσμος, πολύς ή λίγος, να βγαίνει και να με ζητάει. Τι να κάνω εγώ γι' αυτό".

Για το αν υπάρχουν διαφορές στους προέδρους Βρύζα και Ζαγοράκη: "Το μόνο που έχουν τα παιδιά είναι ότι βρέθηκαν καπεταναίοι σε ένα μεγάλο καράβι. Είναι πολύ δύσκολο απ' όλες τις θέσεις να είσαι στον ΠΑΟΚ. τα ίδια προβλήματα που είχε ο Ζαγοράκης τα ίδια έχει και ο Βρύζας".

Για τα χρέη της περιόδου Ζαγοράκη: "Εγινε λάθος ποργραμματισμός. Από τη μία, γωνία το μαγαζί και από την άλλη 12 εκ. ετυρώ μέσα, ή ακόμη κι ένα ευρώ μέσα δεν στέκει. Πρέπει να κρίνεις από τα έργα για να δεις τι έχει πετύχει ο καθένας".

Για το αν θα επενέβαινε στα κοινά του ΠΑΟΚ, αν χρειαζόταν: "Δεν έχω καμία δουλειά να επέμβω στα κοινά του ΠΑΟΚ, είμαι προπονητής. Εμένα με έδιωξε ο Γούμενος που έχει απόφαση για φυλακή και παίρνει ο άλλος και λέει τι έγινε με το Λιάσο. Τι να συζητάμε... Θα πω και μία ιστορία που δεν είναι γνωστή. Ημασταν στα Τρία-Πέντε Πηγάδια προετοικαμσία και οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Ο Νάγκπμε και ο Ολιβάρες είχαν τα παιδιά τους στο αμερικάνικο σχολείο και έκλεισαν την πόρτα στα παιδιά γιατί δεν είχαν πληρωθεί.

Οι γυναίκες τους ήθελαν να φύγουν. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν παιδιά και σηκώνομαι και φεύγω. Είχα πει δεν κάνω μεταγραφές, να πληρωθούν πρώτα οι παίκτες. Έφυγα ήρθε ο Μπλαχίν και έγιναν 12 μεταγραφές. Κάποια στιγμή είμαι στο Άγιο Όρος. Με φωάζει ο γέρονταςκαι μου λέει πριν φύγει το καραβάκι: "σήμερα θα σε φωνάξουν θα πας πίσω". Του απάντησα "που να πάω πίσω πας, πριν 2 μήνες με έδιωξαν". Του είπε: "Θα σε φωνάξουν και θα πας. Είσαι υποχρεωμένος να πας για τα παδιά.

Χάνουν 1-4 από τον Άρη και ο Καλύβας με φωνάζει πίσω. Κάνουμε οκτώ νίκες σερί, είμαστε δεύτεροι από τελευταίοι και κάνουμε μία ισοπαλια με τον Ιωνικό στο τέλος και με διώχνσουν. Εγώ δεν ήθελα να φέρω τον Βαλέντσι που ήταν τραυματίας και κόστιζε εκατομμύρια... Το τρένο, όπως τον έλεγαν... Το τρένο, όμως, σταμάτησε στο Διακοφτό. Δεν ασχολούμαι, αν με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ είμαι εδώ. Όταν ήταν για να κάνω καλό παρενέβην πάντως. Θυμηθείτε ότι όταν ήταν να γυρίσει ο Σαλπιγγιδης βγήκα και είπα αφήστε το παλικάρι να γυρίσει αγαπά τον ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ