2012-05-11 14:48:12
Φωτογραφία για Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... FINAL4!
Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θέτονται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά σε Final 4, μετά τον τελικό του 2010 που ήταν η τελευταία φορά. Φέτος συναντιούνται στον ημιτελικό. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ο προπονητής των ερυθρόλευκων στο Παρίσι και θυμάται εκείνον τον αγώνα Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τον χαμένο για τον Ολυμπιακό τελικό του 2010 στο κανάλι της Ευρωλίγκας:

«Πήγαμε στο Παρίσι μετά από εξαιρετική σεζόν. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από ότι είναι τώρα. Πριν από δύο χρόνια είχε μεγάλους σουτέρ, όπως ο Μπαζίλε, ο Ναβάρο, ο Λάκοβιτς. Δεν μας άφησαν να αμυνθούμε σωστά.

Για 27 λεπτά ήμασταν μέσα στο ματς, αλλά κάποια μεγάλα τρίποντα που έβαλαν, μας έριξαν την αυτοπεποίθηση. Χάσαμε τον ρυθμό μας στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν νικήσαμε. Ωστόσο, η ανάμνηση είναι πολύ καλή, αφού αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final 4 και από τον μικρό τελικό της προηγούμενης χρονιάς, βρεθήκαμε στον τελικό την επόμενη. Πετύχαμε κάτι απίστευτο από την άποψη ότι κάναμε πρόοδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ