2012-05-11 15:34:21
Φωτογραφία για Σύλληψη αφρικανών λαθρομεταναστών για διακίνηση πλαστών εγγράφων στην περιοχή της Κυψέλης.
Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών που διακινούσαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προχώρησαν την Πέμπτη αστυνομικοί της Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Κυψέλη.

Οι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Ερυθραίας, Σενεγάλης, Σρι Λάνκα και Σομαλίας. Οι αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν μέσα σε καφετέρια στην Κυψέλη, δραστηριοποιούνταν στη προμήθεια πλαστών ταξιδιωτικών και άλλων εγγράφων σε αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι εργαζόμενοι στην καφετέρια, η οποία όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε σαν βιτρίνα των παράνομων δραστηριοτήτων, ενώ αναζητείται ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν πέντε διαβατήρια τρίτων προσώπων, δεκαέξι δελτία ταυτότητας τρίτων προσώπων, τέσσερις άδειες διαμονής, άδεια ικανότητας οδήγησης, φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, τρίτων προσώπων, επτά κινητά τηλέφωνα και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν ...Όταν ...Όταν ..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν ...Όταν ...Όταν ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ