2016-01-18 08:23:15
Φωτογραφία για Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο!
Δυστυχώς δεν έχει τελειωμό αυτό που συμβαίνει με τα θέματα υγείας στο νησί μας, αφού για άλλη μια φορά χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή χωρίς να προλάβει να φθάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο της Σάμου!

Ένας 49χρονος άνδρας από το χωριό Βουρλιώτες της Σάμου χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα χθες το μεσημέρι προς το νοσοκομείο, αφού είχε υποστεί ανεύρυσμα στην καρδιά, αλλά το ΕΚΑΒ ανέφερε προς τους συγγενείς του, πως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός!

Πολύ γρήγορα βρέθηκε και διέθεσε το στρατιωτικό ασθενοφόρο ο ταξίαρχος του νησιού, αλλά δυστυχώς το νοσοκομείο δήλωσε αδυναμία να το στελεχώσει με γιατρό και έτσι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο μετά από αρκετή ώρα στην πρωτεύουσα του νησιού! Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά για εκείνον αφού είχε αποβιώσει!

Έξαλλοι συγγενείς και συγχωριανοί του 49χρονου, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, πήγαν το απόγευμα στο νοσοκομείο της Σάμου, όπου εκεί δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και διαξιφισμοί με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό!

Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Σάμου και οι πολίτες νιώθουν ανήμποροι και ανασφαλείς αφού φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι δεν υπάρχει κράτος να τους προστατέψει!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ