2012-05-11 17:30:14
Φωτογραφία για Λ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο ρόλος του Λάζαρου Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι βέβαια και συμβουλευτικός, αφού είναι από τις παλιοσειρές, αν και δεν του αρέσουν τα κυρηγματα. Στηρίζει, όμως, απόλυτα τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού και πιστεύει πως θα τα καταφέρουν στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε στο "sport.gr".

Αναλυτικά:

"Πιστεύω το έχουν αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ και έχουμε ισορροπία. Νεότεροι και μεγαλύτεροι σε ηλικία συνδυάζονται καλά και συνθέτουν μία εξαιρετική ομάδα. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός".

Στη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος υποστήριξε πως δεν υπάρχουν φαβορί στα Final 4 και διαφωνεί με όσους πιστεύουν πως η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους ερυθρόλευκους:

"Πραγματικά, δεν το πιστεύω. Εχουμε εξαιρετική ομάδα και σε διοργανώσεις όπως το Final 4 δεν μπορεί κανείς να πει πως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Ολες οι ομάδες φτάσαμε το ίδιο δίκαια εδώ κι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο. Για μας επίσης είναι πολύ σημαντικό πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Συνεπώς, είμαστε πανέτοιμοι".


Σε ερώτηση για τον Ναβάρο, είπε:

"Είμαι σίγουρος πως θα παίξει. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας τέτοιος παίκτης αυτής της κλάσης να μην παίξει επειδή απλά νιώθει ενοχλήσεις. Περιμένω να τον δώ αύριο στο γήπεδο".

Οπως και να `χει, πάντως, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει πλήρη την Μπαρτσελόνα:

"Εχουμε κάνει προετοιμασία για όλους τους παίκτες. Απομένει απλώς να δούμε μέσα στο παρκέ ποιος το θέλει πιο πολύ...", κατέληξε ο Λάζος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ