2012-05-11 17:48:05
Φωτογραφία για LIVE: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα (11/05. 18.00) του Ρώσους οι οποίοι κατά πολλούς θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Το θετικό για την ελληνική ομάδα είναι πως ο «Ζοτς» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως και η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί «πάνοπλη».

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα… μοιραστούν την ίδια κερκίδα, καθώς πρόκειται για εισιτήρια που έχουν αποκτηθεί μέσω του internet.

Οι φίλαθλοι των δύο «αιωνίων» φαίνεται πως… συνυπάρχουν αρμονικά στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το πρωί της Παρασκευής (11/5) έξω από τις εγκαταστάσεις του «Σινάν Ερντέμ» δήλωναν την… έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, τραγουδώντας: «Όλη η Πόλη είναι μπλε» και το... γνωστό: «Οε Ελλάς οε, οε, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ»!
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ