2012-05-11 17:44:02
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ...Βενιζέλος:Γκρεμίζει το σάπιο  πολιτικό οικοδόμημα του ΠΑΣΟΚ!... Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει - Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι 30 χρονών
- Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων!

- Θα συγκροτήσει ένα συμβούλιο το οποίο θα αποφασίζει για όλα

- Δεν μίλησε κανείς άλλος - "Θα φύγουν όλοι οι υπουργοί γιατί πάσχουν κάποιοι από κυβερνησιμότητα"

- Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άρχισε στην ώρα της και τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα Με τις φράσεις: "Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και πρέπει να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή", και: "Ο νεος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι 30 χρονών", ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε το στίγμα όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν στο κόμμα του, ενώ πολλοί ειδικά για την δεύτερη φράση εκτιμούν ότι αυτό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς του δελφίνους.

Ισως να ήταν η πιο σύντομη συνεδρίαση στην ιστορία του Πολιτικού Συμβουλίου. Όμως τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Ευάγγελου Βενιζέλου έκαναν αίσθηση. Αλλωστε, ήταν και τα μοναδικά που ακούστηκαν, αφού δεν μίλησε κανείς άλλος.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων, ανακοινώνοντας ότι όλα αρχίζουν από το μηδεν. "Τα όργανα του κόμματος δεν είναι αντιπροσωπευτικά και είναι σε αναντιστοιχία με την κοινωνία", είπε ο κ.Βενιζέλος. Πρόσθεσε επίσης: "Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τον κυβερνητισμό. Θα διώξω όλους τους υπουργούς. Πάσχουν από κυβερνητισμό".

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του κόμματος στο Caravel. Εκεί, θα δώσει ένα πρώτο ιδεολογικό στίγμα και θα ανακοινώσει την σύσταση ενός οργάνου που θα οδηγήσει στο συνέδριο.
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ