2016-01-22 14:29:23
Φωτογραφία για Η Forthnet και οι αναίτιες χρεώσεις της
Aγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να καταγγείλω την εταιρεία Forthnet και τις παραπλανητικές μεθόδους που... χρησιμοποιεί στοχεύοντας σε χρεώσεις που δεν έχουν υπογραφεί .

Συγκεκριμένα είμαι συνδρομητής στην συγκεκριμένη εταιρεία από το 1995 και μέχρι σήμερα δε τους οφείλω ούτε 1€

Το Σεπτέμβριο 2015 που έληξε το τελευταίο μου ετήσιο συμβόλαιο έκανα μία διερευνητική έρευνα μιας και όλα τα αθλητικά παιχνίδια σημασίας έχουν φύγει από αυτούς, τι προσφορές έχουν ώστε να συνεχίσω με συμβόλαιο αορίστου χρόνου μιας και σκοπεύω ανά πάσα στιγμή να διακόψω μη έχοντας να μου προσφέρουν θέαμα και υπηρεσίες αντίστοιχα με τα χρήματα που τους δίνω .

Από μόνοι τους μου πρότειναν να συνεχίσουμε με την ίδια τιμή 39,90€ για όσο χρόνο θέλω και παρέχοντας μου όλες τις υπηρεσίες που είχα μέχρι τότε .

Ζητώντας αναλυτικά ποιες είναι αυτές μου είπαν πως το μήνυμα μας ηχογραφείτε και θα έχω κανένα πρόβλημα .


Τους είπα θέλω να τις απαριθμήσετε και μου είπαν τις υπηρεσίες και ακόμα μου είπαν πως θα μου παρέχουν και την υπηρεσία Nova Multiview αξίας 9,90€ που ήδη είχα από την πρώτη ημέρα εφαρμογής φυσικά δωρεάν .

Όλα κύλησαν σωστά για ένα τρίμηνο ΜΟΝΟ , στον επόμενο από το τρίμηνο λογαριασμό μου χρεώσανε την υπηρεσία Nova Multiview με το ποσό των 9,90€.

Αφού έκανα αμέτρητα τηλέφωνα με ώρες αναμονής τελικά μου είπε μία υπάλληλος πως η υπηρεσία ήταν μόνο για 3 μήνες πράγμα που γνώριζα.

Ζήτησα εγγράφως να μου δοθεί το μήνυμα που έχουν (να μου σταλεί με mail ή σε cd) όπως αυτοί επιθυμούν αλλά μέχρι τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση απλά μετά την καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ και ένα τελευταίο μου mail με διορία 28/12/15 μου τηλεφωνήσανε εχθές και μου ζητάνε να ακούσουμε μαζί το μήνυμα πράγμα που δε δέχομαι .

Το μήνυμα δε, αν υπάρχει , σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω και δικαστικά αν χρειαστεί γιατί σκοπεύω να φτάσω μέχρι και εκεί , η κοροϊδία έχει και ένα όριο

Όλα μου τα στοιχεία σε περίπτωση που χρειαστούν θα είναι στην διάθεση σας .

Ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνετε .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ