2012-05-11 19:45:08
Φωτογραφία για Τα Dos & Dont's στις μεθυσμένες ερωτικές επαφές
Σεξ μετά από μερικά ποτηράκια παραπάνω; 

Ναι, αλλά με μέτρο.

Έρευνες έδειξαν ότι με το αλκοόλ αυξάνονται οι επιδόσεις μας στο σεξ, χαλαρώνουμε και τολμούμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Λες και χρειαζόμασταν τις έρευνες. Ωστόσο υπάρχουν κάποια Dos και κάποια Dont's για το μεθυσμένο σεξ, τα οποία πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας (διαφορετικά όταν ξυπνήσετε την επομένη, εκτός από ναυτία και πονοκέφαλο θα έχετε και φριχτές τύψεις). Ξεκινάμε λοιπόν και ...άσπρο πάτο!

Do: Πάρτε τις προφυλάξεις σας

Όσο μεθυσμένoι και να είστε δεν πρέπει να παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό.

Don’t: Μην τον αγχώνετε

Όσο περισσότερο μεθυσμένοι είναι οι άνδρες, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρήσουν τη στύση τους. Δεν είναι ότι δεν του αρέσετε, ή ότι δεν θέλει να κάνει κάτι μαζί σας, το φταίξιμο να το ρίξετε στα πολλά ποτηράκια που ήπιε. Δεν είναι σωστό να τον αγχώνετε και να δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας. Αν είστε τυχερές, το επόμενο πρωί ίσως να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε ότι δεν χαρήκατε τη νύχτα. Αν τον θέλετε ακόμα Do: Χαλαρώστε και απολαύστε ...αλλά με μέτρο


Ναι, το σεξ συνοδεία αλκοόλ σας κάνει να νιώθετε πιο απελευθερωμένες, μειώνονται οι αναστολές σας, δεν σας νοιάζει αν είστε βαμμένες ή τί εκφράσεις παίρνει το πρόσωπό σας. Είστε έτοιμες να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε φαντασιώσεις και να μη σας απασχολήσει καθόλου η κυτταρίτιδα σας. Μέχρι εδώ όλα είναι τέλεια. Το πρόβλημα ξεκινάει όμως όταν καταλήξετε να δοκιμάζετε πράγματα που δε σας αρέσουν πραγματικά, μόνο και μόνο να ευχαριστήσετε τον φίλο σας (και γιατί δεν έχετε αρκετές αντοχές για να αντισταθείτε). Μην το κάνετε. Καλύτερα να διακόψετε κάτι μεθυσμένα και άγαρμπα, παρά να συνεχίσετε με κάτι που δεν νιώθετε άνετα. Όσα mojito κι αν έχετε πιει.

Don’t: Μην αναγκάσετε τον εαυτό σας να έρθει σε οργασμό

Είναι λογικό όταν έχετε πιει, η γραμμή του τερματισμού να φαντάζει κάπως ...θολή στον ορίζοντα. Προσπαθήστε να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε, χαλαρώστε, απολαύστε και μην δίνετε τόση έμφαση στον οργασμό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει - αλλά εσείς θα έχετε ευχαριστηθεί (σχεδόν) το ίδιο. Μη σας γίνει αυτοσκοπός λοιπόν.

Do: Μη ξεχάσετε να πλύνετε τα δόντια σας την επομένη

Αν δεν είστε σπίτι σας και δεν έχετε μαζί την οδοντόβουρτσα σας, βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στο δάχτυλό σας και κάντε τις ίδιες κινήσεις που θα κάνετε αν πλένατε τα δόντια σας. Συνεχίστε τη διαδικασία αυτή μέχρι να νιώσετε το στόμα σας καθαρό και δροσερό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία αίσθηση είναι να έχει το πρώτο φιλί της ημέρας γεύση δυόσμο και όχι τσιγάρο και αλκοόλ.

Don’t: Μη νιώθετε τύψεις

Όταν είστε μεθυσμένες λέτε και κάνετε πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τα κάνατε. Έχουν γραφτεί ολόκληρα βιβλία και σήριαλ σχετικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν σας κακοχαρακτηρίσει για αυτά που έγιναν την προηγούμενη το βράδυ, δεν τα κάνατε μόνη σας, ήταν κι εκείνος εκεί. Ίσως και εκείνος να τόλμησε πράγματα που σε άλλη περίπτωση να μην τα έκανε. Αφήστε το περιστατικό στο (θολό) παρελθόν σας και carry on. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο μεθύσι...
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ