2012-05-11 20:15:37
Φωτογραφία για Με πολλές απουσίες η Κ20 του Παναθηναϊκού.
 Με 17 παίκτες στην αποστολή η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού στον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ.  Εκτός αποστολής, έμειναν οι τραυματίες Γιαννιτσάνης, Κουσίδης, Κάσας, ο άρρωστος Ανδρεόπουλος, ο τιμωρημένος Λαγός και ο Κόι που βρίσκεται ακόμα στην Πολωνία. Αντίθετα, κανονικά σε αυτή είναι οι Καπίνο, Φουρλάνος, Μαυρίας, αλλά και ο Δώνης.

Η υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τους: Αναγνωστόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Κασαπάκη, Χουχούμη, Φαφούτη, Σκούφο, Μπρούνο, Σταματάκη, Αποστολόπουλο, Μαραθιανό, Μουζακίτη και Καστράτι.  Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με άμυνα ανάγκης, καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες στη συγκεκριμένη γραμμή. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Καπίνο, αριστερά ο Χουχούμης, δεξιά ο Φαφούτης και στο κέντρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος, με τον Μαρινάκη κάτι που δοκίμασε και στο ματς με την Κέρκυρα. Στη μεσαία γραμμή, θα βρεθούν οι Φουρλάνος και Δώνης σε ρόλο αμυντικών μέσων, μπροστά τους θα είναι ο Σταματάκης και στην τριπλέτα της επίθεσης ο Αποστολόπουλος στη κορυφή, με τον Μαυρία δεξιά και τον Μουζακίτη αριστερά
.  Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην τελευταία προπόνηση:  «Δεν σας μίλησα όλη την εβδομάδα γιατί σας βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση και χαίρομαι γι αυτό», είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αύριο είναι μια καλή ευκαιρία για να ελέγξουμε όλοι τις δυνατότητές μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτή τη χρονιά και θα είναι μια επιβράβευση αυτό το πρωτάθλημα που αξίζουμε να το κερδίσουμε» και κατέληξε, λέγοντας: «Θέλω να έχουμε όλοι μεγάλη καρδιά αύριο στο παιχνίδι μας».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ