2016-02-03 09:18:11
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ... ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Ενα γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή (7/2), στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η προπώληση των εισιτηρίων πηγαίνει αρκετά καλά και οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι, από πλευράς ατμόσφαιρας, (και) το δεύτερο μεγάλο εντός έδρας ματς της χρονιάς θα εξελιχθεί σε μεγάλη γιορτή, όπως το πρώτο, στο οποίο μάλιστα ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί μια ημέρα πριν τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την τραγωδία της θύρας 7 και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα καταθέσουν στεφάνια, μπροστά στην εξέδρα με τους φανατικούς οπαδούς του Θρύλου.

Από την πλευρά των οπαδών έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους τις τελευταίες ημέρες ότι σέβονται απολύτως αυτή την πρωτοβουλία για τους νεκρούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άλλωστε έχει θρηνήσει τα δικά του θύματα, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Γι” αυτό, στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνια οι παίκτες των πρωταθλητών.


Παράλληλα, άπαντες έχουν αντιληφθεί, πλέον, ότι η εφαρμογή του πειθαρχικού κώδικα έχει γίνει πιο αυστηρή, κάτι που σε συνδυασμό με τον «νόμο Κοντονή» καθιστά εξαιρετικά εύκολη την τιμωρία της (οποιασδήποτε) ομάδας, με την πτώση του παραμικρού αντικειμένου. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι μπορεί να έχουν νέες τέτοιου είδους... περιπέτειες, μετά την έκταση που πήρε το θέμα με τον… αναπτήρα του Κουλιμπαλί και τον κίνδυνο τιμωρίας που ελλοχεύει.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, καθώς μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, οι ίδιοι οι οπαδοί φροντίζουν να περιφρουρίσουν την ομάδα, καθιστώντας σαφές ότι τέτοιες ενέργειες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ