2012-05-12 01:52:44
Φωτογραφία για ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Διέψευσε όλα τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός και έκανε αυτό που κανένας δεν περίμενε... εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό.

Όπως ανέφερε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί, αλλά δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο της εντός παρκέ: «Καλησπέρα σε όλους. Όπως συμβαίνει σε κάθε σημαντικό αγώνα υπήρξαν ορισμένες προσμονές. Η μεγαλύτερή μας ήταν ένας ψηλότερος ρυθμός. Έχουμε ομάδα με νέους παίκτες και αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Χάρηκα πάρα πολύ που κερδίσαμε, άξια μάλιστα, αφού η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα. Όλοι έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έμπειρη κι είχε το προβάδισμα. Κληθήκαμε να παίξουμε έναντι αστέρων όπως ο Ναβάρο και ο Λόρμπεκ. Εμείς, όμως, αναλύσαμε καλά τον αντίπαλό μας κι εκεί φάνηκε η διαφορά μας. Θα με ρωτήσετε για τα συναισθήματά μου. Έγινε κάτι το απρόσμενο, κερδίσαμε έναν αντίπαλο που δεν περίμενε κανείς».


Είπε ακόμα Για τον τελικό: «Μπορείτε να πείτε πως θα κερδίσουμε και στον επόμενο αγώνα. Η ομάδα αυτή έχει ένα πλεονέκτημα, την ενέργεια. Το «κλειδί» του αγώνα είναι τα ριμπάουντ, έτσι αλλάζουμε τη ροή του αγώνα και ελέγχουμε το ρυθμό. Είχαμε κάποιες αδυναμίες. Αύριο (12/05) θα ξεκουραστούμε και την Κυριακή (13/05) θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι».

Για το πώς προετοιμάστηκε ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να διαβάζεις και να αναλύεις σωστά τους αντιπάλους. Οι παίκτες μου είχαν προετοιμαστεί για να κερδίσουν τον αγώνα. Η προσέγγισή μας θα πρέπει να μείνει η ίδια. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, όπως συμβαίνει στο σύγχρονο μπάσκετ».

Για το γεγονός πως έχασαν κάποια ριμπάουντ: «Στο θέμα των ριμπάουντ πήραμε κάποιο ρίσκο, ο Ναβάρο μας πίεσε, χάσαμε αρκετά ριμπάουντ κι αυτή ήταν μια αδυναμία μας. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν αναμενόμενο αυτό που έγινε. Δυσκολευτήκαμε αρκετά έναντι του Ναβάρο, που ήταν και η σημαντικότερη αιτία που τα χάσαμε. Πλέον, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κανείς δεν περίμενε να πάμε τελικό. Ούτε τη Βούλα Πατουλίδη περίμενε κανείς πως θα πάρει το χρυσό. Κι όμως είμαστε στον τελικό, τα καταφέραμε!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το αδιέξοδο...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το αδιέξοδο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ