2012-05-12 03:24:14
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ
Έξαλλος εμφανίστηκε ο περιφερειακός της Χίου Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ιωνικό κολυμβητήριο, αφού ένα σκηνικό μεταξύ των δύο ομάδων παραλίγο να ανάψει τα… αίματα, με τους ψυχραιμότερους να φέρνουν την ηρεμία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον παίκτη της Χίου, Γιάννη Γαβαλά, γεγονός που περιέγραψε ο πολίστας της Χίου Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού και νυν της νησιώτικης ομάδας, χαρακτήρισε την πράξη του Θοδωρή Βλάχου, «αλητεία!», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεκαπέντε χρόνια υπηρέτησα τον Ολυμπιακό, τίμησα το σκουφί με όλο μου το «είναι», έδωσαν και την ψυχή μου αλλά αυτό που έγινε σήμερα, αμαυρώνει την ιστορία του Ολυμπιακού. Δεν έχει ακουστεί ποτέ στον αθλητισμό και δη στο πόλο, ο προπονητής της ιστορικότερης ομάδας στην Ελλάδα, που την έκανε πολύ μικρή απόψε να γυρίζει και να γρονθοκοπεί αθλητή της Χίου
. Μπορεί να αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, μπορεί να δέχτηκε ύβρεις από αθλητές, μπορεί να έχει απόλυτο δίκιο αλλά αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό το πράγμα, πρέπει να δει κάποιος τι πρέπει να γίνει. Το να έχει τελειώσει το παιχνίδι, να πανηγυρίζει η ομάδα, κατ’ εμέ ήταν το ομορφότερο παιχνίδι της περιόδου και να χάναμε αυτό θα έλεγα, και να χτυπάει τον Γιάννη τον Γαβαλά χωρίς λόγο και όχι μόνο, επειδή είναι θρασύδειλος, σηκώθηκε και έτρεχε για να μην τον πιάσει ο αθλητής. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ανήκει όχι στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά ούτε στον αθλητισμό. Οι φυλλάδες του Ολυμπιακού αύριο θα γράφουν για τη σφαγή του Ολυμπιακού, που ήταν η ομορφότερη ατμόσφαιρα».

Και συνέχισε: «Ο διαιτητής πρέπει να προστατεύει τους αθλητές. Αν ο Βολτυράκης χτυπούσε έναν αθλητή του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κατέβαινε με μαχαίρια. Βγαίνει ο κ. Βλάχος να πουλήσει νταηλίκι μες στην Χίο και όχι απλά χτυπάει, τρέχει γιατί αν τον πιάσει ο Γαβαλάς δεν θα τον ξαναδούμε».

Όσον αφορά στον τρίτο ημιτελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Παπαστράτειο είπε: «Για να ηρεμήσω λίγο το κλίμα, ήταν το πιο όμορφο παιχνίδι. Θα πάμε την Κυριακή να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τι θα γίνει εκτός πισίνας μας αφήνει αδιάφορους. Το άγχος μεταφέρεται στην ομάδα του Ολυμπιακού, εγώ ξέρω τι να περιμένω. Αν κάποιοι σέβονται τον Ολυμπιακό, πρέπει να μιλήσουν αντικειμενικά. Μόνο με μία λέξη μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό που έγινε: Αλητεία!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ