2016-02-15 23:24:11
Φωτογραφία για Αρχίζει η ασφαλτόστρωση 7 δρόμων στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου
Παρά τις περιορισμένες χρηματοδοτήσεις η Διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου υλοποιεί την δέσμευση της για μια πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη πόλη πραγματοποιώντας ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων το οποίο θα επεκταθεί και στις δύο Δημοτικές Ενότητες με την εκπόνηση νέων μελετών.

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση κάθε γειτονιάς με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλο το φάσμα του Δήμου μας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε παρά την οικονομική κρίση και παρ' όλες τις περικοπές που έχουμε υποστεί από τις κρατικές επιχορηγήσεις, με ορθολογική διαχείριση και δίκαιη κατανομή πόρων, να υλοποιήσουμε το τεχνικό μας πρόγραμμα ανταποκρινόμενοι, στο μέτρο του δυνατού, στις αυξημένες και διαχρονικές ανάγκες που υπάρχουν στον τομέα της οδοποιίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.


Ο προϋπολογισμός των έργων οδοποιίας ανέρχεται σε 354.342,26€. Έως σήμερα ασφαλτοστρώθηκαν 6 δρόμοι ( 3.600τμ) ενώ άμεσα αρχίζει η ασφαλτόστρωση άλλων 7 δρόμων ( 4.050 τμ).

«Υλοποιούμε έργα οδοποιίας που για τους δημότες ήταν αίτημα πολλών ετών. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν 'άμεσα στον τομέα της οδοποιίας για αυτό πραγματοποιούμε με γοργούς ρυθμούς ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά σημεία του δήμου μας. Μέλημα μας είναι να παραδώσουμε δρόμους ασφαλείς και ευπρεπείς στους συνδημότες μας, από τους οποίους ζητούμε την κατανόηση τους για την όποια ταλαιπωρία θα υποστούν τις ημέρες των εργασιών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίες κ. Αμβρόσιος Δανιηλίδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ