2012-05-12 11:54:44
Φωτογραφία για Ήρεμη δύναμη η Lotus, ευχαριστημένος ο Kimi
Πολύ ευχαριστημένος από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 11/5 ήταν ο Kimi Raikkonen.

Ο Φινλανδός είναι αισιόδοξος ενόψει του 5ου αγώνα της χρονιάς τονίζοντας ότι η Lotus E20 μπορεί να παλέψει και να διεκδικήσει θέση στο βάθρο.

«Δεν υπήρξαν προβλήματα με το μονοθέσιο σήμερα και όλα κύλισαν φυσιολογικά. Δοκιμάσαμε μια διαφορετική εμπρός πτέρυγα αλλά μέσα στο μονοθέσιο δεν μπορείς να καταλάβεις σημαντική διαφορά, γι' αυτό οι μηχανικοί κοιτάνε τα δεδομένα. Ένοιωσα άνετα μέσα στο μονοθέσιο και νομίζω ότι η δουλειά που έγινε στο Mugello και στο Windshean μας έχει βελτιώσει. Πρέπει να δούμε τι ταχύτητα θα έχουν οι άλλοι στις κατατακτήριες. Ήμασταν γρήγοροι στις άλλες πίστες και δεν υπάρχει κάποιος λόγος που να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν θα είμαστε γρήγοροι και εδώ», είπε ο Πρωταθλητής του 2007, ο οποίος έχει νικήσει δύο φορές το ισπανικό GP στο παρελθόν.

«Το μονοθέσιό μας είναι καλύτερο τώρα απ' ότι το χειμώνα. Πιστεύω ότι αυτή η Παρασκευή ήταν λίγο πιο εύκολη απ' ότι οι προηγούμενες, οπότε ίσως είμαστε πιο μπροστά απ' ότι ήμασταν στους προηγούμενους αγώνες. Στο Μπαχρέιν δεν είχαμε και τόσο εύκολη Παρασκευή, θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ