2012-05-12 12:01:01
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ
Τα πανηγύρια των ερυθρόλευκων για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στον τελικό κράτησαν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, αφού από σήμερα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του ξεχνούν τον ημιτελικό με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και συγκεντρώνονται στον αυριανό (13/05) τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος λοιπόν οι πανηγυρισμοί και επιστροφή στη σκληρή και προγραμματισμένη δουλειά για τουν Θρύλο, που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την αποστολή του στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Η ψυχολογία των ερυθρόλευκων βρίσκεται στα ύψη, ενώ τονώθηκε ακόμα περισσότερο από την επίσκεψη των Κωνσταντίνου, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του ημιτελικού. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες τους έδωσε συγχαρητήρια, αλλά παράλληλα τους πέρασε το μήνυμα πως η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Σέρβος τεχνικός και ο άμεσος συνεργάτης του στον ερυθρόλευκο πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, άρχισαν ήδη να περνούν από το «μικροσκόπιό» τους την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία θα αναλύσουν στους παίκτες τόσο στη σημερινή προπόνηση όσο και στο πρωινό χαλάρωμα της (13/05), πριν από τον τελικό.

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημετώσει, υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και λογικά δεν υπολογίζεται για τον τελικό του Final 4 με τους Μοσχοβίτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ