2016-02-17 16:05:12
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΡΙΤΣ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητικού ψηλού και διαθέτει πλέον μια εβδομάδα για να τον αποκτήσει, πριν... εκπνεύσει η προθεσμία για τις τελευταίες μεταγραφές της σεζόν στην Ευρωλίγκα και ξεκινήσει ο δεύτερος γύρους του ΤΟΡ 16.

Ο νεαρός Καναδός σέντερ της Ουσάκ, Κεμ Μπιρτς, είναι όντως καλός παίκτης και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην διάρκεια της φετινής σεζόν με την Ουσάκ. Πρόκειται, όμως, για ένα παίκτη που δεν είναι διαθέσιμος... στην αγορά. Αρκετές ομάδες έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του -μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός- και έχουν πλησιάσει τον Τουρκικό σύλλογο, με στόχο να καταθέσουν πρόταση για την εξαγορά του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης αρέσει και στον Ολυμπιακό, αλλά η απάντηση της Ουσάκ είναι πως δεν συζητάει καν για το ενδεχόμενο της πώλησής του σε άλλη ομάδα μεσούσης της σεζόν. Οι προθέσεις της ομάδας δεν έχουν αλλάξει και ο Κεμ Μπιρτς θα παραμείνει στην Τουρκία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Εκτός αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να... πείσουν την Ουσάκ.

Πάντως, ο Μπιρτς δεν είναι ο μοναδικός ψηλός που εξετάζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οι περιπτώσεις παικτών που «κοιτάνε» οι ερυθρόλευκοι είναι πολλές, αλλά στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως πρέπει να... βιαστούν, μιας και ο χρόνος πιέζει.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί σε αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ