2016-02-29 12:35:05
Φωτογραφία για Σκάνδαλο! Ιερέας κάνει τρελά party, πίνει και... σνιφάρει κοκαΐνη... [photo]
Μετά από μια ξέφρενη νύχτα που το αλκοόλ έρρεε άφθονο, ο 37χρονος ρωμαιοκαθολικός ιερέας σνιφάρει κοκαΐνη Ο Stephen Crossan ακούγεται στο βίντεο ντοκουμέντο να λέει ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει πριν τελικά κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο ναζιστικά αναμνηστικά. Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στο τέλος διήμερου ξέφρενου πάρτι στο σπίτι του ιερέα, όπου είχε καλέσει τους φίλους του.

Μετά τη διαρροή του βίντεο, ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, τονίζοντας ότι το έκανε μόνο εκείνο το βράδυ. "Δεν έχω πρόβλημα με τα ναρκωτικά", δήλωσε στην εφημερίδα Ruth Warrander. Ο Stephen Crossan είχε καλέσει φίλους στο σπίτι του όπου υπήρχαν ναζιστικά αναμνηστικά και κάποιος του ζήτησε να τα απομακρύνει. Υπήρχαν σημαίες, καπέλα και ένας αετός με σβάστικα τοποθετημένα σε ένα βάθρο.

"Υπήρχαν ναζιστικά αναμνηστικά παντού. Κάποια στιγμή ο Stephen Crossan έκανε τον ναζιστικό χαιρετισμό", σύμφωνα με άνθρωπο που ήταν παρών. "Είναι σοκαριστικό. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι έντιμο μέλος της κοινωνίας. Δεν θα έπρεπε να παίρνει ναρκωτικά". Εκτός από χρήση κοκαΐνης, όπως αποκάλυψε, έπινε μπίρες και ουίσκι.

Ο Stephen Crossan αρνήθηκε ότι είναι ναζιστής και υποστήριξε ότι είχε τα αναμνηστικά επειδή είναι συλλέκτης. Υποστήριξε ότι είχε κατάθλιψη και ήταν σε αναρρωτική άδεια όταν τραβήχτηκε το βίντεο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ