2016-02-29 12:29:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-20... ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 2-1!
Συνέχεια στο αήττητο έδωσε η ομάδα Κ-20 του Θρύλου που σ' αγώνα της 24ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League  που διεξήχθη στο Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Βέροιας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε στην 19η νίκη της στη διοργάνωση διατηρώντας το +6 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Στο 26' ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Μάριου Βρουσάι. Ο Γιώργος Μανθάτης βγάζει σέντρα από τα δεξιά και ο Βρουσάι με σουτ βρίσκει δίχτυα. Στο 51' ένα δυνατό σουτ του Μανθάτη βρίσκει το δοκάρι ενώ ο Ολυμπιακός έχει και δεύτερο δοκάρι με τον Ανδρούτσο στο 77'. Τρία λεπτά αργότερα (80') ο Αντώνης Βατουσιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή "έγραψε" το 2-0.

Η Βέροια η οποία έπαιζε πολύ αμυντικά σ' όλο το παιχνίδι μείωσε σε 2-1 με τον Παπαγεωργίου.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από το τέλος του αγώνα: "Οι συνθήκες του παιχνιδιού που δημιουργήθηκαν από την τακτική του αντιπάλου μας δημιούργησαν προβλήματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους και λύσεις και πετύχαμε δυο τέρματα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο γιατί ο αντίπαλος έπαιξε σφιχτή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας (82' Κηπουρός), Φουάσης, Νικολάου (46' Βατουσιάδης), Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Κιρτζιαλίδης (73' Πανάγου).

ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος Β, Μουδιός (66' Αμαραντίδης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης (82' Σαμιώτης), Ζυγγερίδης (66' Παπουτζίδης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ