2016-03-01 07:10:23
Φωτογραφία για Ο Λαφαζάνης τάσσεται κατά του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο...
Κατά των περιπολιών του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που ξεκίνησαν με σκοπό τον περιορισμό των προσφυγικών ροών, στράφηκε σήμερα από την Κέρκυρα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.  

«Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι μία βόμβα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Παν. Λαφαζάνης, μετά τη συνάντηση που είχε με φορείς της Κέρκυρας στο Εργατικό Κέντρο, στο πλαίσιο των επαφών του σήμερα στο νησί, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 Μένοντας στο προσφυγικό ο κ. Λαφαζάνης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις ενέργειες που γίνονται εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή του, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.  

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, στο πλαίσιο των επαφών του, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Περιφέρειας στον τομέα της ανάπτυξης και βελτίωσης του επιχειρείν στα Ιόνια Νησιά, ενώ στη συνάντησή του με τον δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο, έλαβε γνώση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, κυρίως στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην ύδρευση.  


Αργά το απόγεμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, όπου θα παρουσιάσει την πολιτική πρόταση της Λαϊκής Ενότητας.   «Η απάντηση των ριζοσπαστικών δυνάμεων πρέπει να είναι η ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων και οι εκλογές, ώστε να καταστούν, ένα πρώτο σημαντικότατο βήμα μεγάλης υποχώρησης του μνημονικού μπλοκ και ανατροπής», διασαφήνισε από την Κέρκυρα στους δημοσιογράφους, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ