2016-03-02 12:42:13
Φωτογραφία για Αποκάλυψη για το μικρό SUV της Audi
Αυτό είναι το Q2, το μικρότερο μέλος της οικογένειας SUV της μάρκας... από το Ίνγκολσταντ. Το μήκος του είναι 4,19 m. και το φέρνει αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Nissan Juke και το Opel Mokka. Βέβαια το σήμα της Audiσυνεπάγεται πολυτελές εσωτερικό και υπόσχεται κορυφαία ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά. Το Q2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο.

Το Audi Q2 έχει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, ώστε να μοιάζει είτε ως ένα αστικό SUV είτε ως ένα εκτός δρόμου όχημα. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει σαφώς η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα και οι εισαγωγές αέρα, ενώ η οροφή έχει έντονη κλίση προς τις φαρδιές πίσω κολώνες. Ο οδηγός κάθεται χαμηλά, όπως σε ένα συμβατικό sedan, ενώ ο χώρος των αποσκευών έχει όγκο 405 lt (1.050 όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα).

Το μικρό SUV ζυγίζει 1.205 kg και προσφέρεται ως προσθιοκίνητο, υπάρχουν όμως και εκδόσεις κινητήρα που μπορούν να συνδυαστούν με την τετρακίνηση quattro
. Βασικός κινητήρας είναι ο 3κύλινδρος 1.0 TFSI με 116 ίππους, ενώ με καύσιμο τη βενζίνη υπάρχουν επίσης οι επιλογές του 1.4 TFSI με 150 PS (με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και προαιρετικά με 4×4) και του 2.0 TFSI με 190 PS (στάνταρ η τετρακίνηση). Στην πλευρά των diesel διατίθενται ο 1.6 TDI απόδοσης 116 PS και ο 2.0 TDI με 150 και 190 PS (στην πρώτη περίπτωση προαιρετικά και στη δεύτερη στάνταρ το σύστημα quattro).

Στάνταρ κιβώτιο είναι το 6τάχυτο μηχανικό και προαιρετικό για όλους τους κινητήρες το S tronic με 7 σχέσεις. Εξαίρεση αποτελούν οι 2.0 TDI και 2.0 TFSI, για τους οποίους έχει εξελιχθεί ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η πίσω ανάρτηση στα προσθιοκίνητα Q2 είναι ημι-ανεξάρτητη, ενώ στις εκδόσεις quattro είναι πολλαπλών συνδέσμων.

Η Audi εφοδιάζει το μικρό μοντέλο της οικογένειας Q με ηλεκτρονικά συστήματα από μεγαλύτερη κατηγορία, όπως αυτόνομη πέδηση για αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή πεζούς, ρυθμιζόμενο cruise control, ειδοποίηση σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κ.α.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ