2016-03-02 16:52:09
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Συνέντευξη στη «Marca» παραχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο... άνθρωπος των ημερών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκόραρε στο 3-0 επί της Βέροιας και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο έκτο συνεχές πρωτάθλημα και 43Ο στην ιστορία του Θρύλου.

Ο Ισπανός μέσος είπε πως έχει περάσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στον Ολυμπιακό, ενώ επικεντρώνεται στα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι σημαντικά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον ερχομό του στον Ολυμπιακό: «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μου είπε πως ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά μου. Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα και δεν το έχω μετανιώσει. Χρωστάω τα πάντα στον Ολυμπιακό, εδώ έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

-Τα έξι σερί πρωταθλήματα: «Είμαι περήφανος που είμαι ο μόνος που το έχω καταφέρει αυτό (σ.σ. από όλους όσους ήρθαν στον Ολυμπιακό από το 2010-11 και μετά). Δεν είναι εύκολο να έχεις συνέχεια στον Ολυμπιακό, το πιο σημαντικό κλαμπ της Ελλάδας, καθώς κάθε σεζόν έρχονται ή φεύγουν 13-14 παίκτες. Ακόμα ένα πρωτάθλημα να πάρω, θα είμαι ικανοποιημένος».


-το να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι μεγάλη ευθύνη. Η ομάδα επηρεάζει μεγάλο μέρος της μάζας».

-το πρωτάθλημα που ξεχωρίζει: «Το πρώτο ήταν το πιο δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρωταθλητής και οι δύο ομάδες ήταν πιο ισοδύναμες».

-το πόσο νωρίς κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα: «Το να κερδίζεις τον τίτλο τον Φεβρουάριο, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και με 18 πόντους διαφορά από την ΑΕΚ, είναι κάπως σπάνιο. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα και αυτό μας έδωσε μεγάλη ώθηση».

-τα γκολ που σημειώνει: «Στην Ισπανία πέρασα από όλες τις κατηγορίες. Από το τοπικό έως την πρώτη και στόχος ήταν πάντοτε αυτά».

-τα γκολ που πέτυχε με τη Βέροια: «Σκόραρα δύο γκολ και κατακτήσαμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα γιατί χρειαζόμουν αυτά τα δύο γκολ, καθώς δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής».

-τους πανηγυρισμούς και τα επόμενα ματς: «Ένας τίτλος πρέπει πάντα να πανηγυρίζεται, αλλά οι πανηγυρισμοί μας σταμάτησαν, αφού έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο, θα είναι το τέταρτο για μένα από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό».

-τον Μάρκο Σίλβα: «Είναι ένας νέος προπονητής και έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Είναι πολύ καλός στο θέμα της τακτικής».

-τους Βαλβέρδε και Μίτσελ: «Ο Ερνέστο έχει έρθει δύο φορές εδώ και είναι προπονητής που έχει πάει πολύ καλά. Η επιλογή δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Κάθε φορά που αναζητάται νέος τεχνικός, ψάχνουν για το μοντέλο Βαλβέρδε. Ο Μίτσελ έκανε καλή δουλειά και έφυγε με σπουδαίες αναμνήσεις. Με αυτόν περάσαμε τη φάση των ομίλων του Champions League (2013-14)».

-το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά θέλω να τελειώσω αυτή τη σεζόν καλά και θα δούμε μετά τι θα γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ