2016-03-02 17:08:26
Φωτογραφία για Θ. Παπαθεοδώρου - Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Καλεί τον κόσμο της Πάτρας να συμμετάσχει σ΄ αυτή την καμπάνια

http://www.thebest.gr

Σε έγγραφη ανακοίνωση του Θεόδωρου Π. Παπαθεοδώρου βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ, ΔΗΠΑΡ, τονίζονται τα εξής σχετικά με το μεγάλο προσφυγικό ζήτημα και την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων που θα δοθούν στους πρόσφυγες.

«Στηρίζουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών για την πρωτοβουλία του για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και σε συνεργασία μαζί του καλούμε τον κόσμο της Πάτρας, ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα τη νέα γενιά να συμμετάσχει σ΄ αυτή την καμπάνια. Τα παιδιά, προσφυγόπουλα είναι τα μεγαλύτερα θύματα, όχι μόνο του πολέμου αλλά και των πολιτικών εμπλοκών της Ευρώπης, των δικών μας καθυστερήσεων. Δεν πρέπει να γίνουν επιπλέον θύματα της αδιαφορίας μας. Συμμετέχουμε όλοι, με μία κουβέρτα, με ένα γάλα!».

*Ο κ. Παπαθεοδώρου να θυμίσουμε πως είναι Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ